Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosarul Zambaccian. Dana Nastase urmeaza sa fie audiata luni de judecatorii Curtii Supreme

Adevărul Adevărul,
Dosarul Zambaccian. Dana Nastase urmeaza sa fie audiata luni de judecatorii Curtii Supreme

Fostul premier Adrian Nastase si sotia sa sunt asteptati, luni, din nou in fata instantei Curtii Supreme, unde are loc un nou termen al recursului din dosarul Zambaccian. Magistratii urmeaza s-o audieze pe Dana Nastase, dupa ce, la termenul trecut, aceasta a solicitat o amanare pe motiv ca nu se simte bine. in martie 2012, Nastase si sotia lui au fost condamnati in acest dosar la trei ani de inchisoare cu suspendare. continuă pe Adevărul

UPDATE Dosarul Zambaccian. Dana Nastase, audiata luni de judecatorii Curtii Supreme

Fostul premier Adrian Nastase si sotia sa s-au prezentat, luni, din nou in fata instantei Curtii Supreme, unde are loc un nou termen al recursului din dosarul Zambaccian. Magistratii urmeaza o audiaza pe Dana Nastase, dupa ce, la termenul trecut, aceasta a solicitat o amanare pe motiv ca nu se simte bine. in martie 2012, Nastase si sotia lui au fost condamnati in acest dosar la trei ani de inchisoare cu suspendare.

Nou termen in dosarul Zambaccian. Adrian Nastase, din nou in fata magistratilor Instantei ...

Fostul premier a venit, luni dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a fi audiat intr-un nou termen al recursului dosarului Zambaccian. Citeste si: Adrian Nastase ramane avocat al Baroului Bucuresti. Barourile pot deveni cluburi selecte de puscariasi Sedinta a fost amanata din data de 7 octombrie. magistratii vor trebui sa-i audieze pe fostul premier si pe Dana Nastase. La termenul trecut, dotia lui Adrian Nastase a cerut o amanare pe motiv ca nu se simte bine. In .

UPDATE Nou termen in dosarul Zambaccian. Adrian Nastase, despre aniversarea presedintelui: Nu ii urez nimic; sunt convins ca va avea ceea ce merita

Fostul premier Adrian Nastase a ajuns in jurul orei 9:00 la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este citat in dosarul Zambaccian. Nastase a declarat la intrarea in tribunal ca nu ii ureaza nimic lui Traian Basescu cu ocazia aniversarii a 62 de ani, sustinand ca dosarul Zambaccian este un cadou pe care i l-a oferit Daniel Morar presedintelui in anul 2005, transmite Agerpres.

Dana Nastase la ICCJ: Ioan Paun mi-a spus ca e ofiter sub acoperire.

Dana Nastase, sotia fostului premier Adrian Nastase, a declarat luni, la ICCJ, ca fostul consul Ioan Paun i-a dezvaluit ca este ofiter sub acoperire, insa ea nu a fost surprinsa de acest lucru. Sotia lui Nastase a dat, luni, o declaratie in fata completului de cinci judecatori de la instanta suprema care dezbate contestatiile in dosarul cunoscut ca Zambaccian, transmite Mediafax. Dana Nastase a aratat ca i-a dat fostului consul Ioan Paun aproximativ 35. 000 de dolari, bani folositi exclusiv .

Adrian Nastase, citat in dosarul Zambaccian

Fostul premier Adrian Nastase a ajuns astazi, in jurul orei 9:00, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este citat in dosarul Zambaccian.

Noul termen in dosarul Zambaccian, stabilit pentru 2 decembrie

2 decembrie este data noului termen dat de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie in dosarul Zambaccian in care fostul premier Adrian Nastase si sotia acestuia sunt anchetati pentru coruptie.

Judecarea dosarului Zambaccian a fost amanata. Dana Nastase: Paun mi-a spus ca e ofiter sub acoperire, dar nu m-a surprins

Judecarea dosarului Zambaccian a fost amanata pentru data de 2 decembrie. in martie 2012, Adrian Nastase si sotia lui au fost condamnati in acest dosar la trei ani de inchisoare cu suspendare. La audierile de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )