Libnet.ro
UNICEF

20:00

Doua autostrazi si 20 de drumuri nationale, inchise din cauza zapezii si a vantului

Antena3 Antena3,
Doua autostrazi si 20 de drumuri nationale, inchise din cauza zapezii si a vantului

Doua autostrazi si 20 de drumuri nationale sunt inchise luni dupa-amiaza din cauza zapezii si a vantului, in timp ce pe alte 17 drumuri nationale se circula cu greutate. Guvernul a instituit stare de. continuă pe Antena3

A1, A2, A3 si 22 drumuri nationale, inchise din cauza viscolului puternic: Alte 13 drumuri nationale, sub restrictii de tonaj

Autostrazile A1,A2 siA3 si 22 drumuri nationale sunt inchise, duminica, din cauza viscolului puternic, potrivit datelor Centrului Infotrafic. Trafic inchis pe:A1 Bucuresti Pitesti; - A2.

Tulcea: Patru drumuri nationale, inchise din cauza viscolului

Patru drumuri nationale din judetul Tulcea au fost inchise, sambata seara, din cauza viscolului puternic, a anuntat Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Drumuri inchise: DN22 Smardan Macin .

A1, A2 si A3 si 48 drumuri nationale, inchise din cauza viscolului

Un numar de 48 drumuri nationale se afla, duminica, inchise sau cu trafic restrictionat, relateaza B1 TV. De asemenea, autostrazile A1, A2 si A3 au fost inchise. Totodata, 26 de drumuri judetene au fost.

Autostrazile A1, A2 si A3 si opt drumuri nationale, inchise din cauza viscolului

Autostrazile A1, A2 si A3 au fost inchise, sambata, din cauza viscolului, relateazaB1 TV. Autostrazile A1 si A2 au fost inchise, temporar, pe anumite portiuni, din cauza unor accident in lant si din.

Autostrazile si 23 de drumuri nationale, inchise.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de politie, traficul rutier este intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsoanele a trei autostrazi si pe 23 de drumuri nationale: Citeste si: Din ce cauze se inchid autostrazile in Romania la prima ninsoare? - A1 Bucuresti Pitesti ; - A2 Bucuresti Fetesti ; - A3 Bucuresti Ploiesti ; - DN 1B Mizil Prahova) .

COD ROSU in trei judete: Buzau, Vrancea si Braila. ...

UPDATE: Politia suplimenteaza efectivele in zonele afectate de cod rosu UPDATE: Cateva mii de oameni din 11 localitati sunt izolati in judetul Braila, insa nu exista cazuri medicale care sa necesite transport urgent la spital, actiunea de deszapezire in judet fiind extrem de grea din cauza viscolului, autoritatile cerand sprijinul Armatei, declara prefectul Gheorghi Obreja, potrivit Mediafax. UPDATE: Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta utilizatorii .

Prahova: Doua drumuri nationale inchise si 17 localitati fara energie electrica.

Peste 10. 000 de familii din 17 localitati ale judetului Prahova nu au energie electrica, luni, din cauza avariilor produse la reteaua de alimentare a Electrica Muntenia Nord, in timp ce doua drumuri nationale, precum si autostrada A3 sunt inchise din cauza ninsorilor, informeaza Mediafax. Potrivit datelor furnizate de Prefectura Prahova, 10. 347 de consumatori din localitatile Calugareni, Tataru, Silistea, Telega, Izvoare, Musita, Teisani, Maneciu, Valea Popii, Cheia, Draganeasa, Provita de .

16 drumuri nationale sunt inchise din cauza vremii nefavorabile.

Vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat sambata, in jurul orei 15, ca mai multe drumuri nationale si judetene sunt inchise din cauza vremii nefavorabile. Iata lista acestora: A1 Bucuresti - Pitesti) A2 Bucuresti - Drajna) A2 Drajna - Fetesti) A3 Bucuresti - Ploiesti) DN 1B Mizil - Buzau) DN 1D Albesti - Urziceni) DN 2 Afumati - Focsani) DN 21 Calarasi - Slobozia) DN 22 Ramnicu Sarat - Braila) DN 23B Maicanesti - Ciorasti) DN 24D Varlezi - Intersectie cu DN 26) DN .

Peste 10.000 de prahoveni nu au electricitate. Doua drumuri nationale inchise, examenele de permis auto suspendate

Ninsorile care au continuat sa pice si in noaptea de duminica spre luni au lasat fara electricitate peste 10. 000 de prahoveni. Pe unul din cele doua drumuri nationale inchise in judet, DN 1D, este permis accesul riveranilor.

CNADNR: 34 trenuri au fost anulate si 22 drumuri, inchise din cauza viscolului

Florea Dascalu, consilier director CNADNR, a declarat pentru B1 TV ca 22 de drumuri au fost inchise din cauza viscolului. Totodata, acesta a precizat ca 34 de trenuri au fost anulate. De asemenea, Dascalu a precizat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )