Libnet.ro
UNICEF

11:00

Doua femei si o minora au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut pe DN 25

Adevărul Adevărul,
Doua femei si o minora au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut pe DN 25

Echipajele SMURD Galati au fost solicitate sa intervina in aceasta dupa-amiaza pe raza localitatii Hanu Conachi, pentru a acorda ingrijiri medicale victimelor unui accident rutier. continuă pe Adevărul

O persoana a murit si alte sase au fost ranite, in urma unui accident in lant care a avut loc in judetul Buzau

O persoana a murit si alte sase au fost ranite, marti seara, intr-un accident in lant care a avut loc in localitatea buzoiana Cioranca, pe DN 2 E 85, informeaza Mediafax. Accidentul, in care au fost.

Stromae, dus de urgenta la spital in urma unui accident

Ingrijorare pentru fanii lui Stromae. Cantaretul belgian s-a vazut nevoit sa-si anuleze concertul din Minneapolis, din cauza unui accident.

Accident in lant intr-o localitate buzoiana: O persoana a murit si alte sase au fost ranite

O persoana a murit si alti sase au fost raniti, in urma unui accident rutier in lant petrecut, marti seara, pe DN 2 E 85, in localitatea buzoiana Cioranca.

Galati: Doua femei si o fetita in varsta de noua ani au fost ranite dupa ce o masina a fost lovita de un TIR si proiectata intr-un autobuz

Un accident rutier s-a produs joi pe DN25, in judetul Galati, o masina fiind lovita de un TIR si proiectata intr-un autobuz. Doua femei si o fetita au fost ranite in urma accidentului, informeaza.

Tragedie in Galati: Doua femei si o fetita, RANITE intr-un accident rutier

Doua femei si o fetita de noua ani au fost ranite, joi, in Galati, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tir.

Tragedie in timpul pelerinajului de la Mecca: 100 de persoane au murit, iar peste 400 au fost ranite din cauza unei busculade

O busculada a avut loc in timpul unei ceremonii religioase, la Mecca. in urma ei, 100 de persoane au murit, iar peste 400 au fost ranite, informeaza B1 TV. Peste doua milioane de musulmani sunt prezenti la pelerina.

Tragedie in timpul pelerinajului de la Mecca: Cel putin 220 de persoane au murit, iar peste 400 au fost ranite din cauza unei busculade

O busculada a avut loc in timpul unei ceremonii religioase, la Mecca. in urma ei, cel putin 220 de persoane au murit, iar peste 400 au fost ranite, informeaza B1 TV. Peste doua milioane de musulmani sunt prezenti.

Nigeria: Cel putin 54 de persoane au murit si peste 90 au fost ranite, in urma a trei explozii produse in nord-estul tarii

Trei explozii s-au produs in nord-estul Nigeriei, cel putin 54 de oameni pierzandu-si viata si peste 90 de persoane, fiind ranite, potrivit politiei, informeaza BBC News online. Atentatele au avut loc in.

Momentul socant in care o femeie este jefuita langa un bancomat din Paris de doua femei de etnie roma. Nimeni nu intervine. FOTO

O femeie care se pregatea sa ridice o suma de bani de la un bancomat din Paris a fost jefuita in plina zi, fara ca nimeni sa intervina. Aceasta a fost lasata sa retraga banii, iar cand se pregatea sa-i.

Cel putin 12 morti la Sanaa, in urma unui atac sinucigas cu bomba

Cel putin 12 persoane au fost omorate joi, intr-un atac sinucigas cu bomba, la o moschee din capitala yemenita Sanaa, anunta surse din domeniul securitatii, relateaza BBC News online.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2564 seconds )