Libnet.ro
UNICEF

19:00

Doua noi poduri peste Dunare

România Liberă România Liberă,
Doua noi poduri peste Dunare

Romania si Bulgaria s-au angajat sa inceapa constructia a doua noi poduri peste Dunare. Primul dintre acestea va fi construit la Turnu Magurele-Nikopole, iar al doilea la Calarasi-Silistra. Inaugurarea acestora a fost estimata peste doi ani. continuă pe România Liberă

Romania si Bulgaria s-au angajat sa inceapa constructia a doua noi poduri peste Dunare: Calarasi - Silistra si Turnu Magurele - Nikopole

Reprezentantii Guvernelor roman si bulgar au semnat, la Bucuresti, un memorandum prin care se angajeaza sa inceapa constructia a doua noi poduri peste Dunare, in prima faza la Turnu Magurele-Nikopole si ulterior la Calarasi-Silistra, termenul avansat pentru inaugurarea primei constructii fiind 2 ani, informeaza Mediafax. Cele doua viitoare poduri vor completa cele doua poduri deja existenta, Giurgiu - Ruse si podul Calafat - Vidin, inaugurat in 2013.

Romania si Bulgaria, acord pentru constructia a doua noi poduri peste Dunare

Romania si Bulgaria vor incepe construirea a doua noi poduri peste Dunare. Acestea vor fi amplasate la Turnu-Magurele si la Calarasi - pe malul romanesc, respectiv la Nikopol si la Silistra - pe malul.

Romania si Bulgaria incep sa construiasca doua noi poduri peste Dunare

Reprezentantii Guvernelor roman si bulgar au semnat, la Bucuresti, un memorandum prin care se angajeaza sa inceapa constructia a doua noi poduri peste Dunare, in prima faza la Turnu Magurele-Nikopole si ulterior la Calarasi-Silistra, termenul avansat.

Guvernele Romaniei si Bulgariei s-au angajat sa inceapa constructia a doua noi poduri peste Dunare

Reprezentantii Guvernelor roman si bulgar au semnat, la Bucuresti, un memorandum prin care se angajeaza sa inceapa constructia a doua noi poduri peste Dunare, in prima faza la Turnu Magurele-Nikopole si ulterior la Calarasi-Silistra, termenul avansat pentru inaugurarea primei constructii fiind 2 ani.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2923 seconds )