Libnet.ro
UNICEF

19:00

Romania si Bulgaria, acord pentru constructia a doua noi poduri peste Dunare

Antena3 Antena3,
Romania si Bulgaria, acord pentru constructia a doua noi poduri peste Dunare

Romania si Bulgaria vor incepe construirea a doua noi poduri peste Dunare. Acestea vor fi amplasate la Turnu-Magurele si la Calarasi - pe malul romanesc, respectiv la Nikopol si la Silistra - pe malul. continuă pe Antena3

Romania si Bulgaria s-au angajat sa inceapa constructia a doua noi poduri peste Dunare: Calarasi - Silistra si Turnu Magurele - Nikopole

Reprezentantii Guvernelor roman si bulgar au semnat, la Bucuresti, un memorandum prin care se angajeaza sa inceapa constructia a doua noi poduri peste Dunare, in prima faza la Turnu Magurele-Nikopole si ulterior la Calarasi-Silistra, termenul avansat pentru inaugurarea primei constructii fiind 2 ani, informeaza Mediafax. Cele doua viitoare poduri vor completa cele doua poduri deja existenta, Giurgiu - Ruse si podul Calafat - Vidin, inaugurat in 2013.

Romania si Bulgaria incep sa construiasca doua noi poduri peste Dunare

Reprezentantii Guvernelor roman si bulgar au semnat, la Bucuresti, un memorandum prin care se angajeaza sa inceapa constructia a doua noi poduri peste Dunare, in prima faza la Turnu Magurele-Nikopole si ulterior la Calarasi-Silistra, termenul avansat.

Doua noi poduri peste Dunare

Romania si Bulgaria s-au angajat sa inceapa constructia a doua noi poduri peste Dunare. Primul dintre acestea va fi construit la Turnu Magurele-Nikopole, iar al doilea la Calarasi-Silistra. Inaugurarea acestora a fost estimata peste doi ani.

Guvernele Romaniei si Bulgariei s-au angajat sa inceapa constructia a doua noi poduri peste Dunare

Reprezentantii Guvernelor roman si bulgar au semnat, la Bucuresti, un memorandum prin care se angajeaza sa inceapa constructia a doua noi poduri peste Dunare, in prima faza la Turnu Magurele-Nikopole si ulterior la Calarasi-Silistra, termenul avansat pentru inaugurarea primei constructii fiind 2 ani.

Elis Pavaje a livrat produse in valoare de 90.000 euro pentru constructia Salii Polivalente din Cluj

Elis Pavaje a contribuit la constructia Salii Polivalente din Cluj, menit sa reintregeasca ansamblul arhitectonic al Arenei Cluj, potrivit unui comunicat remis azi redactiei. Contractul a constat in furnizarea de pavaje si borduri in valoare de 90. 000 euro, lucrarile de executie fiind realizate de compania CON - A Sibiu.

Robbie Williams, tata pentru a doua oara

O noua bucurie pentru Robbie Williams! Cantaretul a devenit tata pentru a doua oara, dupa ce sotia lui a nascut, luni, un baietel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )