Libnet.ro
UNICEF

16:00

Doua saptamani de somaj tehnic pentru minerii din Motru

Adevărul Adevărul,
Doua saptamani de somaj tehnic pentru minerii din Motru

Conducerea Complexului Energetic Oltenia a decis, ieri, ca minerii din zona Motru sa intre in somaj tehnic timp de doua saptamani. continuă pe Adevărul

Doua medalii de aur si una de argint pentru gimnastele din Romania, la Cupa Mondiala de la Doha

Larisa Iordache a cucerit, vineri, doua medalii de aur, in finalele de la barna si sol, in cadrul etapei de Cupa Mondiala de la Doha. O alta reprezentanta a Romaniei, Diana Bulimar, a castigat medalia de.

Aproape 339 milioane dolari pentru sanatatea din Romania

Banca Mondiala BM) a aprobat astazi un imprumut de 338,8 milioane dolari pentru tara noastra, destinat imbunatatirii accesului, calitatii si eficientei serviciilor de sanatate publica, potrivit unui anunt publicat pe site-ul BM.

Donatie importanta pentru Spitalul din Pitesti.

Spitalul Judetean din Pitesti a primit, miercuri, un nou incubator performant pentru nou-nascuti, in valoare de 10. 000 euro, donat de organizatia Salvati Copiii Romania. Anul trecut, in sectia de neonatologie din Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti au fost 2. 135 de nasteri, din care 199 au fost bebelusi prematuri. Alti 350 de bebelusi, in medie pe an, au nevoie de ingrijiri speciale asemenea prematurilor. Aceasta maternitate primeste prin transfer nou-nascutii cu probleme din restul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )