Libnet.ro
UNICEF

18:00

Donatie importanta pentru Spitalul din Pitesti.

România Liberă România Liberă,
Donatie importanta pentru Spitalul din Pitesti.

Spitalul Judetean din Pitesti a primit, miercuri, un nou incubator performant pentru nou-nascuti, in valoare de 10. 000 euro, donat de organizatia Salvati Copiii Romania. Anul trecut, in sectia de neonatologie din Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti au fost 2. 135 de nasteri, din care 199 au fost bebelusi prematuri. Alti 350 de bebelusi, in medie pe an, au nevoie de ingrijiri speciale asemenea prematurilor. Aceasta maternitate primeste prin transfer nou-nascutii cu probleme din restul . continuă pe România Liberă

VIDEO FOTO Amalia Nastase a donat un incubator pentru bebelusii nascuti la Spitalul Judetean din Pitesti, prin organizatia Salvati copiii

Sectia de Neonatologie a Spitalului Judetean din Pitesti a primit, astazi, un cadou indispensabil: este vorba de un incubator ce a fost donat de organizatia Salvati copii. Cea care a facut aceasta bucurie este Amalia Nastase, ambasadorul programului Fiecare copil conteaza.

Acuze dure dupa accidentul lui Schumacher: Cei de la Spitalul din Grenoble i-au agravat starea de sanatate

Gary Hartstein, un fost medic din Formula 1, a facut zilele acestea valva pe Internet cu un articol legat de starea lui Michael Schumacher. Desi contine multe consideratii personale, articolul citeaza surse impecabile in care autorul sustine ca medicii din Grenoble i-au agravat starea de sanatate lui Schumi, abordand gresit cazul, si au acoperit acest lucru insistand ca fostul pilot sa nu fie transferat in alta parte. Hartstein insista ca Schumi trebuia mutat la alt spital si ca mutarea se va produce oricum, fie si intr-un spatiu special in casa familiei.

Romania merge si in provincie pentru meciurile din preliminariile Euro 2016

Nationala de fotbal a Romaniei va disputa in trei orase meciurile de pe teren propriu din preliminariile pentru Campionatul European din 2016.

Joburi si stagii de practica pentru studentii din facultatile cu profil economic

Studentii din facultatile cu profil economic au oportunitatea de a aplica pentru un internship la BRD-Groupe Sociate Generale, a doua cea mai mare banca din Romania, care va participa in calitate de partener oficial la ASE Job and Internship Fair 2014, organizat de Academia de Studii Economice din Bucuresti prin Centrul de Cariera ASE si Asociatia Absolventilor ASE - ALUMNI ASE, impreuna cu Uniunea Studentilor ASE USASE), potrivit unui comunicat de presa.

Finantatorul FC Botosani isi cauta costum second-hand, pentru meciurile din ...

FC Botosani a reusit din nou o victorie in Liga I si s-a distantat si mai mult de zona retrogradarii, finantatorul echipei, Valeriu Iftime, declarand ca incepe sa se gandeasca la locurile pentru Liga Europa, conform Mediafax. In tur, cand am avut acea serie de meciuri bune, am zis ca imi caut costum de Liga Campionilor. Acum, dupa felul in care joaca echipa, imi caut costum de Liga Europa la second hand! Nu ma arunc la unul nou pentru ca noi suntem o echipa mica! .

Euro este prea puternic pentru exportatorii din zona

Moneda unica europeana este prea puternica in raport cu alte valute din zona Euro, iar aceasta situatie afecteaza exportatorii din uniunea monetara europeana, a declarat, vineri, presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, potrivit Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )