Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua tramvaie s-au ciocnit la Galati. Cinci persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Doua tramvaie s-au ciocnit la Galati. Cinci persoane au fost ranite

Doua tramvaie s-au ciocnit, vineri, intr-o intersectie din Galati. Cinci persoane au fost ranite. Victimele au fost transportate cu ambulantele la spital, potrivit primelor informatii furnizate de catre. continuă pe Antena3

Doua tramvaie s-au CIOCNIT la Galati. Cinci persoane au fost RANITE.

Doua tramvaie s-au ciocnit, vineri, intr-o intersectie municipiul Galati, cinci persoane fiind ranite si transportate cu ambulantele la spital, potrivit primelor informatii furnizate de catre autoritati, transmite corespondentul Mediafax. Accidentul s-a produs in jurul orei 11. 00, la intersectia strazilor Gheorghe Doja si Siderurgistilor din municipiul Galati. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Galati, unul dintre tramvaie, care oprise la culoarea rosie a semaforului, a fost lovit .

Doua tramvaie s-au ciocnit la Galati: Cinci persoane au fost ranite usor

Cinci persoane au fost ranite, dupa ce doua tramvaie s-au ciocnit vineri in Galati, la intersectia strazilor Siderurgistilor si Doja. Potrivit B1 TV, victimele au traumatisme minore, fiind transportate la.

Doua tramvaie s-au CIOCNIT la Arad. Trei persoane, RANITE.

Doua tramvaie s-au ciocnit, vineri dupa-amiaza, pe linia care face legatura intre municipiul Arad si comuna Ghioroc, trei pasageri, intre care un copil, fiind raniti si transportati la spital, in timp ce traficul tramvaielor este blocat pe aceasta linie, la ora transmiterii acestei stiri, scrie Mediafax. Accidentul a avut loc la intrarea in municipiul Arad, pe linia care leaga orasul de comuna Ghioroc, vis-a-vis de un centru comercial, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit directorului .

Doua tramvaie s-au ciocnit la Arad: 3 persoane au fost ranite

Doua tramvaie s-au ciocnit la Arad. Accidentul a avut loc vineri dupa-amiaza pe linia care face legatura intre Arad si comuna Ghioroc. Trei pasageri se aflau in momentul producerii accidentului in tramvai: un.

Trei raniti, dupa ce doua tramvaie s-au ciocnit la Arad. Un accident similar s-a petrecut dimineata, la Galati

Doua tramvaie s-au ciocnit, vineri dupa-amiaza, pe linia care face legatura intre municipiul Arad si comuna Ghioroc, trei pasageri, intre care un copil, fiind raniti si transportati la spital. Traficul.

Galati: Doua tramvaie s-au ciocnit, 5 persoane au fost ranite

Doua tramvaie s-au ciocnit, vineri, intr-o intersectie din municipiul Galati, 5 persoane fiind ranite si transportate cu ambulantele la spital, potrivit primelor informatii furnizate de catre autoritati, citate de Mediafax. RTV anunta ca starea ranitilor nu este grava.

Arad: Trei raniti dupa ce doua tramvaie s-au ciocnit

Doua tramvaie s-au ciocnit, vineri dupa-amiaza, pe linia care face legatura intre municipiul Arad si comuna Ghioroc, trei pasageri, intre care un copil, fiind raniti si transportati la spital, in timp ce traficul tramvaielor este blocat pe aceasta linie, la ora transmiterii acestei stiri, anunta Mediafax. Accidentul a avut loc la intrarea in municipiul Arad, pe linia care leaga orasul de comuna Ghioroc, vis-a-vis de un centru comercial.

Doua tramvaie s-au ciocnit in Galati, iar cinci persoane au fost ranite

In urma impactului dintre cele doua tramvaie cinci persoane au fost ranite si transportate la spital.

Doua metrouri s-au ciocnit in Milano. Zeci de oameni au fost raniti. Trei dintre ei sunt in stare grava

22 de oameni au fost raniti dupa ce doua metrouri s-au ciocnit in orasul italian Milano. Unul dintre trenuri oprise la semafor si a fost izbit violent din spate de o alta granitura. Din primele informatii se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )