Libnet.ro
UNICEF

01:05

Douazeci de persoane retinute in dosarul de evaziune cu fier vechi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Douazeci de persoane retinute in dosarul de evaziune cu fier vechi

Douazeci din cele peste 100 de persoane audiate in urma perchezitiilor din Capitala si opt judete au fost retinute, fiind suspectate de evaziune si spalare de bani, dupa ce au fost inregistrate achizitii fictive de fier vechi de la 47 de firme fantoma, prejudiciul fiind de 10 milioane de euro. continuă pe Ziarul Bursa

Douazeci de persoane au fost retinute intr-un dosar de evaziune cu fier vechi. Prejudiciul ajunge la 10 milioane de euro

Douazeci de persoane au fost retinute intr-un dosar de evaziune cu fier vechi in urma perchezitiilor din Capitala si alte opt judete. Peste 100 de persoane au fost audiat, iar cele retinute sunt suspectate de.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune cu fier vechi: prejudiciul - 10 milioane euro

Politistii fac 151 de perchezitii in Bucuresti si opt judete, la 116 persoane care vor fi duse la audieri, fiind suspectate de evaziune si spalare de bani, dupa ce au fost inregistrate achizitii fictive de fier vechi de la 47 de firme.

Perchezitii in Arges la comerciantii de fier vechi, intr-un dosar cu un prejudiciu total de 10.000.000 de euro

Perchezitii de amploare in opt judete, printre care si Arges. Peste 600 de politisti pun in aplicare 116 mandate de aducere, emise pe numele unor persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani.

Descinderi la negustorii de fier vechi, banuiti de spalare de bani si evaziune. Achizitii fictive de 59 milioane de euro

Peste 600 de politisti au descins, marti dimineata, in Bucuresti si 8 judete, printre care si Calarasi, la firme care comercializeaza fier vechi, autoritatile banuind ca prin intermediul acestor firme s-a pus la cale o escrocherie de zile mari.

IGPR: 20 de persoane au retinute, in urma perchezitiilor la mai multe persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani prin comertul cu fiare vechi

Douazeci de persoane au fost retinute miercuri, ca urmare a perchezitiilor efectuate marti in Bucuresti si sapte judet, la persoanele banuite de evaziune fiscala si spalare de bani prin comertul cu fiare.

Peste 150 de perchezitii in Bucuresti si sapte judete la mai multe persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani prin comertul cu fiare vechi

Politistii efectueaza marti peste 150 de perchezitii in Bucuresti si sapte judete, fiind vizate de ancheta mai multe persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani prin comertul cu fiare vechi,.

Perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala in domeniul comertului cu pui vii si furaje

Politistii au desfasurat 13 perchezitii domiciliare, la persoane banuite de evaziune fiscala in domeniul comertului intracomunitar cu pui vii si furaje, iar aproximativ 150. 000 de pui vii de pasari domestice, documente contabile si de contabilitate dubla, medii de stocare si sisteme informatice au fost indisponibilizate sau ridicate de politistii de investigare a criminalitatii economice, arata un comunicat al Politiei Romane.

Perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani in comertul cu produse feroase

Politia Romana efectueaza 151 de perchezitii, la aceasta ora, la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani in domeniul comertului cu produse feroase. La perchezitii participa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )