Libnet.ro
UNICEF

06:00

Dragnea, despre taierea fondurilor pentru biserici: Este o idee profund gresita, care nu ajuta pe nimeni

România Liberă România Liberă,
Dragnea, despre taierea fondurilor pentru biserici: Este o idee profund gresita, care nu ajuta pe nimeni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat, luni, ca abordarea Guvernului de a taia fondurile pentru infrastructura religioasa este o idee profund gresita, care nu ajuta pe nimeni. continuă pe România Liberă

Guvernul Ciolos nu aloca niciun leu pentru biserici in 2016. Reactia Patriarhului

In 2016, Guvernul condus de Dacian Ciolos nu intentioneaza sa aloce niciun leu pentru construirea de biserici noi sau pentru modernizarea de biserici existente, conform proiectului de buget pe 2016, prezentat de Ministerul Finantelor. Masura vine dupa ce, in 2014 si 2015, guvernul condus de Victor Ponta a alocat in total 325 milioane de lei peste 72 de milioane de euro) pentru biserici.

Ce a declarat Dragnea despre salariul minim pe economie si proiectul de buget

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, ca social-democratii vor depune un numar limitat de amendamente la proiectul de buget, doar daca va fi necesar si fara a afecta sursele de finantare. Mai mult, el a precizat ca PSD nu este de acord ca salariul minim sa nu creasca, astfel ca Guvernul trebuie decida, pana in februarie, cu cat va creste salariul minim.

Planul 0 lei pentru biserici poate fi dat peste cap in Parlament

Cabinetul Ciolos s-a gandit sa introduca o premiera in proiectul bugetului pe 2016: sa nu mai aloce bani pentru lacasurile de cult. Decizia a fost intampinata cu entuziasm de o parte a societatii, dar in urma reactiei dure a Bisericii Ortodoxe Romane, premierul a facut deja un mic pas inapoi. Iar decizia finala se va lua, oricum, in Parlament, prietenos in trecut cu BOR.

Catedrala Mantuirii Neamului NU primeste bani de la buget pentru 2016 / Este o veste care nu ne poate bucura, a spus purtatorul de cuvant al BOR

In proiectul de buget pentru 2016, Guvernul nu a alocat niciun ban pentru lacasurile de cult. Asta inseamna ca nici Catedrala Mantuirii Neamului nu va mai primi bani de la bugetul de stat, iar mai marii BOR nu sunt prea multumiti de decizia Guvernului Ciolos, scrie DIGI 24.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )