Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dragnea sustine ca 90% din voturile de pe listele suplimentare au fost pentru Iohannis. De unde stie presedintele executiv al PSD cum au votat turistii electorali?

Hotnews Hotnews,
 Dragnea sustine ca 90% din voturile de pe listele suplimentare au fost pentru Iohannis. De unde stie presedintele executiv al PSD cum au votat turistii electorali?

Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat miercuri seara, la B1 TV, ca peste 90% din voturile de pe listele suplimentare din Teleorman au fost pentru Klaus Iohannis. Dragnea nu a precizat de unde stie cum au votat turistii electorali, in conditiile in care votul e secret. continuă pe Hotnews

Alo - Opozitia, ziaristi, DNA, SRI, ONG-uri - se ocupa cineva de cele 11% din voturi pe listele suplimentare? E cineva curios sa-i cunoasca pe turistii si studentii din Giurgiu, Olt, Calarasi?

Au trecut deja doua zile de la incheierea votului din turul 1 si aproape nimeni nu discuta despre cele aproape 11 % din voturi exprimate pe listele suplimentare. Nu banuiesc vreo conspiratie, ci constat ca majoritatea discutiilor publice se duc pe teme parazite dezbaterile televizate, fura sau nu Iohannis Ardealul) sau pe teme a caror miza e mult mai mica in marele joc electoral votul din diaspora, de 8 ori mai mic decit votul pe listele suplimentare). Nu am dovezi care sa arate o frauda certa la votul pe suplimentare, doar semne de intrebare: cum s-a ajuns ca 11% dintre votanti sa fie in afara localitatii? Cine sint turistii ori studentii din judetele din sud fruntase - Giurgiu, Olt, Calarasi, Ilfov, Mehedinti, Teleorman?.

Klaus Iohannis, 46,17% din voturile din strainatate

Klaus Iohannis, candidatul ACL, a obtinut 46,17% din voturile din strainatate in primul tur al alegerilor prezidentiale, urmat de Victor Ponta, candidatul aliantei PSD-UNPR-PC, pentru care au votat 15,90% dintre alegatori, si de candidatul independent Monica Macovei cu 15,20%, conform rezultatelor anuntate astazi.

INTERACTIV Cum s-au impartit alegatorii romani in fiecare judet in turul I al alegerilor prezidentiale. Cati au votat pe listele suplimentare si cati au votat cu urna mobila

Pe 2 noiembrie, in turul I al alegerilor prezidentiale, au votat circa 9. 000 de alegatori din cei peste 18. 000 de votanti inscrisi pe liste, adica 53,1%. Din toti acestia, peste 963. 000 au votat pe liste speciale, iar circa 76. 000 au folosit urna mobila. Dar cum se impart totusi aceste voturi in tara? Care judete au avut cei mai multi alegatori ca numar si cum s-a votat pe listele suplimentare. HotNews. ro va propune o aplicatie interactiva in care datele de prezenta sunt defalcate pe fiecare judet si cu detalii privind votul pe listele speciale si urna mobila.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Clujul, judetul cu cei mai multi votanti pe listele suplimentare

Judetul Cluj este fruntas la numarul de votanti pe listele suplimentare. Pana la ora 13. 00, in judetul Cluj, 14. 666 de persoane si-au exercitat dreptul de vot pe aceste liste, iar circa 100. 000 pe listele permanente. Pe locurile urmatoare se afla judetele Dolj, Iasi si Arges.

Alegeri prezidentiale 2014. ACL Dolj sesizeaza DNA in cazul voturilor pe listele suplimentare

Presedintele PDL Dolj a declarat ca aproximativ 40. 000 de cetateni au votat pe listele suplimentare. Marian Jean Marinescu a precizat ca au fost mutati oameni dintr-o parte in alta.

Alegeri prezidentiale 2014. Prefectul Clujului spune ca nu a stiut unde se va vota pe listele suplimentare intr-un oras cu 50.000 de studenti din alte localitati

Prefectul Clujului, Gheorghe Vuscan, a raspuns acuzatiilor de incompetenta in ceea ce priveste organizarea alegerilor prezidentiale 2014. El a sustinut ca a existat un numar suficient de tabele electorale si de declaratii pe proprie raspundere, dar nu s-a stiut unde se va vota pe listele suplimentare. Aceasta in conditiile in care la Cluj invata circa 50. 000 de studenti din alte localitati.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. ACL Sibiu a sesizat BEJ privind nereguli la doua sectii de votare unde ar fi votat multe persoane pe listele suplimentare

ACL Sibiu acuza nereguli la doua sectii de votare din municipiul Sibiu unde mai multe persoane au votat pe listele suplimentare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 ACL Gorj a depus o sesizare la BEJ: mai multi presedinti au refuzat sa elibereze copii dupa listele suplimentare

Alianta Crestin Liberala Gorj a sesizat Biroul Electoral Judetean nr. 20 Gorj, dupa ce mai multi presedinti de sectii de votare din judet au refuzat sa elibereze copii dupa listele suplimentare de la ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.

Doljul pe primul loc la voturi pe listele suplimentare: PDL a solicitat BEJ verificarea acestor persoane

Presedintele PDL Dolj, europarlamentarul Marian Jean Marinescu, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca judetul se afla pe primul loc pe tara ca numar de votanti pe listele suplimentare, motiv.

Alegeri prezidentiale 2014. Alegatorii sunt impiedicati sa voteze pe listele suplimentare la Cluj din cauza aglomeratiei si a lipsei formularelor

Intr-o sesizare privind activitatea birourilor sectiilor de votare, ACL Cluj arata ca dreptului de vot pe listele suplimentare al alegatorilor cu domiciliul stabil in alta localitate este impiedicat pe temeiul aglomeratiei si a lipsei formularelor necesare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )