Libnet.ro
UNICEF

06:30

Klaus Iohannis, 46,17% din voturile din strainatate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis, 46,17% din voturile din strainatate

Klaus Iohannis, candidatul ACL, a obtinut 46,17% din voturile din strainatate in primul tur al alegerilor prezidentiale, urmat de Victor Ponta, candidatul aliantei PSD-UNPR-PC, pentru care au votat 15,90% dintre alegatori, si de candidatul independent Monica Macovei cu 15,20%, conform rezultatelor anuntate astazi. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis, despre situatia romanilor din strainatate: E o bataie de joc!

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni, prezent la o intalnire a liderilor ACL, ca situatia romanilor care nu au putut vota in strainatate este o bataie de joc care trebuie sa inceteze o data pentru totdeauna.

Klaus Iohannis, despre situatia romanilor din strainatate: E o bataie de joc!

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni, prezent la o intalnire a liderilor ACL, ca situatia romanilor care nu au putut vota in strainatate este o bataie de joc care trebuie sa inceteze o data pentru totdeauna.

BEC, rezultate partiale ora 07.00: Victor Ponta 40,01%, Klaus Iohannis 30,54%

ACTUALIZARE Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, a obtinut 40,01% din voturi la prezidentiale, fiind urmat de Klaus Iohannis - ACL, cu 30,54%, si de independentul Calin Popescu Tariceanu, cu 5,46%, conform rezultatelor partiale anuntate, luni, de BEC, dupa centralizarea a 91,33% din procesele verbale.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu concep sa fie tranzactionate voturile romanilor ca o marfa. Vreti sa ma apuc si eu de trocuri politice, sa promit nu stiu cui ca-l fac premier de rezerva?

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a reiterat marti seara, intr-o conferinta de presa, ca nu va negocia cu candidatii care au iesit din cursa pentru a fi sustinut in cel de-al doilea tur de scrutin. Ce vreti, sa ma apuc si eu de trocuri politice, sa promit nu stiu cui ca-l fac premier de rezerva? Sau ca il fac consilier de obiecte sau de lucruri? Eu doresc votul romanilor, nu doresc negocieri care nu duc niciunde, a afirmat Iohannis.

Rezultate partiale ora 5.00, BEC: Victor Ponta 39,57%, Klaus Iohannis 30,19%

ACTUALIZARE Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, a obtinut 39,57 % din voturi la prezidentiale, fiind urmat de Klaus Iohannis - ACL, cu 30,19 %, si de independentul Calin Popescu Tariceanu, cu 5,83 %, conform rezultatelor partiale anuntate, luni, de BEC, dupa centralizarea a 56,21 % din procesele verbale.

Liderul PPE, Joseph Daul, cere tuturor partidelor de dreapta din Romania, inclusiv UDMR, sa-l sprijine pe Klaus Iohannis

Presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, cere tuturor partidelor de dreapta din Romania, inclusiv UDMR, sa-l sprijine pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale.

Klaus Iohannis, dupa sedinta ACL: Sunt foarte optimist, convins ca voi castiga turul 2 al prezidentialelor (VIDEO)

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni, dupa intalnirea liderilor ACL, ca a fost o prima sedinta de analiza si strategie, aratandu-se convins ca va castiga turul 2 al alegerilor prezidentiale. Am.

Klaus Iohannis: Avem azi un rezultat foarte bun. ii chem alaturi de mine pe cei care nu vor sa dea toata puterea unui singur partid (VIDEO)

Al doilea favorit pentru scaunul de la Cotroceni, Klaus Iohannis, a declarat, duminica seara, la incherea urnelor primului scrutin la prezidentiale, ca a obtinut rezultat foarte bun, care arata ca romanii doresc.

VIDEO Rezultate oficiale partiale, ora 10:20: Victor Ponta - 40,33%, Klaus Iohannis - 30,44%, Calin Popescu Tariceanu - 5,40%. Au fost centralizate voturile din 98,3% din sectiile de votare

Biroul Electoral Central BEC) a anuntat luni dimineata, la ora 11:00, noi rezultate oficiale partiale, dupa centralizarea voturilor din 98,3% din sectii. Conform datelor, Victor Ponta a obtinut 40,33% din voturi, Klaus Iohannis 30,44 %, Tariceanu 5,40%, Elena Udrea 5,18%, Monica Macovei 4,46%. Prezenta la vot pe tara a fost de 53,16%.

Alegeri prezidentiale 2014 Teleorman: Ponta a obtinut 57,92% din voturile, iar Klaus Iohannis 23,24%

Biroul Electoral Judetean Teleorman a centralizat datele venite din teritoriu. Potrivit informatiilor furnizate de BEJ , candidatul Aliantei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a obtinut in Teleorman 57,92%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )