Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dragos Pislaru: Prin ordonanta privind salarizarea reparam greselile ultimilor cinci ani

România Liberă România Liberă,
Dragos Pislaru: Prin ordonanta privind salarizarea reparam greselile ultimilor cinci ani

Ministrul Muncii Dragos Pislaru a declarat, marti, ca ordonanta privind salarizarea vine sa rezolve probleme vechi de cinci ani si ca actul normativ nu este doar odecizie morala ci si una inteleapta. continuă pe România Liberă

Ministrul Muncii: Ordonanta privind salarizarea nu e despre cresteri. Cresterile procentuale date unui sistem cu disfunctionalitati nu face decat sa aprofundeze aceste disfunctionalitati

Ordonanta privind salarizarea nu este despre cresteri procentuale pentru ca acestea, acordate unui sistem care are disfunctionalitati, nu fac decat sa aprofundeze aceste disfunctionalitati, a declarat.

Sindicalistii din administratie, nemultumiti de ordonanta privind salarizarea bugetarilor. Ei ameninta cu proteste

Sindicatele din administratie ameninta cu proteste, in cazul in care proiectul de Ordonanta de Urgenta privind salarizarea bugetarilor va fi adoptat.

Pislaru: Ordonanta de Urgenta privind salarizarea in sectorul public nu are de a face cu cresterile populiste de salarii

Ministrul Muncii, Dragos Pislaru a declarat, marti, ca proiectul ordonantei de Urgenta privind salarizarea in sectorul public se axeaza pe corectarea unor disfunctionalitati, nu pe cresteri populiste de salarii. Totodata, acesta a mai spus ca, in acest moment, modificarile grilei de salarizare din sistemul sanitar este prioritara.

Legea darii in plata va fi modificata prin ordonanta de urgenta. Ce spune ministrul Finantelor, Anca Dragu

Legea darii in plata va fi modificata prin ordonanta de urgenta. Modificarea legii ar urma sa se faca luna viitoare. Potrivit ministrului de finante, Anca Dragu, ar putea fi scutiti de plata impozitul.

Calin Popescu Tariceanu: Vom discuta cu colegii de la PSD ca Ordonanta privind Codurile penale sa fie respinsa

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica seara, intr-o emisiune la Romania Tv, ca va discuta cu reprezentantii PSD ca Ordonanta de urgenta privind modificarea Codurilor penale sa fie respinsa in Parlament si sa fie adoptata propunerea legislativa aflata la Camera Deputatilor care rezolva articolele declarate neconstitutionale, potrivit Agerpres.

Ministrul Finantelor: Legea darii in plata va fi modificata prin ordonanta de urgenta

Legea darii in plata va fi modificata printr-o ordonanta de urgenta, care urmareste sa lamureasca situatia impozitelor de plata, la efectuarea transferului imobilului catre banca, a anuntat, sambata, ministrul Finantelor, Anca Dragu. Prevederile ii vor viza doar pe cei care au o sigura casa, in care locuies.

Anca Dragu: Vom modifica legea darii in plata prin ordonanta de urgenta in privinta impozitului, ii ajutam pe cei cu o casa

Ministerul Finantelor Publice va modifica legea darii in plata printr-o ordonanta de urgenta pentru a lamuri situatia impozitelor de plata la efectuarea transferului imobilului catre banca, dar numai pentru cei care au o singura casa, in care locuiesc,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2517 seconds )