Libnet.ro
UNICEF

21:00

Drepturile TV ale Ligii I, vandute in tacere. Cum l-a intepat Gino pe Dumitru Dragomir

Adevărul Adevărul,
Drepturile TV ale Ligii I, vandute in tacere. Cum l-a intepat Gino pe Dumitru Dragomir

Intr-o zi in care se discuta noul Guvern, iar greii fotbalului erau incolonati spre inchisoare, LPF a strecurat usor o informatie importanta, fara nicio conferinta de presa, fara anunturi pompoase. intamplator sau nu, pe site-ul oficial a fost anuntata semnarea unui parteneriat pentru vanzarea drepturilor TV pe urmatorii cinci ani!. continuă pe Adevărul

LPF a vandut drepturile tv ale Ligii 1 pe cinci ani. Cine e cumparatorul misterios?

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat semnarea in cursul zilei de 4 martie 2014 a unui parteneriat media intre LPF si o companie din Uniunea Europeana avand ca obiect comercializarea drepturilor de difuzare privind Campionatul National al Ligii 1, pe cinci sezoane. Sumele anuale vor fi identice cu cele obtinute anual pe durata celor trei sezoane anterioare.

LPF a vandut drepturile tv ale Ligii 1 catre o companie din Uniunea Europeana

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat semnarea in cursul zilei de 4 martie 2014 a unui parteneriat media intre LPF si o companie din Uniunea Europeana avand ca obiect comercializarea drepturilor de difuzare privind Campionatul National al Ligii 1. Sumele anuale vor fi identice cu cele obtinute anual in cele trei sezoane anterioare. Astfel, Liga isi pastreaza veniturile de 100 de milioane de euro pe trei ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )