Libnet.ro
UNICEF

01:05

Drumuri si gospodarii din judetul Buzau, afectate de precipitatiile abundente

Adevărul Adevărul,
Drumuri si gospodarii din judetul Buzau, afectate de precipitatiile abundente

Mai multe gospodarii din judetul Buzau au fost inundate, iar un drum judetean a fost blocat, duminica dimineata, din cauza aluviunilor, in urma precipitatiilor abundente. S-au inregistrat pagube in municipiile Buzau si Ramnicu Sarat, dar si in Vernesti, Sapoca, Tisau si Posta Calnau. continuă pe Adevărul

Descinderi in toata tara la mafia lemnului. Agent economic din judetul Buzau, controlat de politisti

Politistii buzoieni dar si din Bucuresti, Prahova, Brasov si alte opt judete, au actionat astazi pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor din domeniul silvic. in cadrul actiunii se verifica tot circuitul parcurs de la taiere la prelucrarea si comercializarea lemnului, fiind efectuate controale in teren, precum si asupra tuturor documentelor existente.

Circulatie ingreunata pe mai multe drumuri nationale, din cauza ploii torentiale si a vantului. Intarzieri ale trenurilor spre Bucuresti

Circulatia se desfasoara ingreunat pe mai multe drumuri nationale, duminica dimineata, din cauza ploii torentiale si a vantului puternic, vizibilitatea fiind redusa pe artere rutiere din Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau, Prahova, Teleorman, dar si in Capitala, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Un bloc de locuinte sociale din judetul Olt a fost DISTRUS de furtuna

Un bloc din Scornicesti, judetul Olt, a fost distrus de furtuna. Mai exact, blocul a fost decopertat integral. Unul dintre locatari a explicat, in direct la Antena 3, ca este un bloc de locuinte sociale:.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )