Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dumbrava a propus ca decizia CSM privind declaratiile Mariei Grapini sa fie transmisa PE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dumbrava a propus ca decizia CSM privind declaratiile Mariei Grapini sa fie transmisa PE

Judecatorul Horatius Dumbrava a propus, azi, ca hotararea CSM care va fi adoptata in cazul incalcarii independentei justitiei de catre europarlamentarul Maria Grapini prin declaratiile privind dosarul ICA, sa fie transmisa Parlamentului European, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Judecatorul Horatius Dumbrava cere ca decizia CSM in cazul Mariei Grapini sa fie trimisa la Parlamentul European

Decizia Consiliului Superior al Magistraturii in cazul declaratiilor europarlamentarului Maria Grapini va fi cel mai probabil transmisa catre Parlamentul European. Judecatorul Horatius Dumbrava este cel care a.

Inspectia Judiciara: Declaratiile Mariei Grapini privind dosarul ICA afecteaza independenta justitiei

Declaratiile Mariei Grapini in Parlementul European privind dosarul ICA au afectat independenta justitiei, au declarat oficiali din Inspectia Judiciara, pentru Mediafax.

Inspectia Judiciara: Declaratiile Mariei Grapini in PE despre dosarul Dan Voiculescu-ICA au afectat independenta justitiei

Declaratiilor facute de Maria Grapini in Parlamentul European referitoare la dosarul ICA, prin care europarlamentarul a vrut sa traga un semnal de alarma cu privire la existenta procesului politic si cu privire la punerea in pericol a libertatii presei, au afectat independenta justitiei. Raportul urmeaza sa fie prezentat plenului CSM.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )