Libnet.ro
UNICEF

18:30

Dumitru Dragomir, cercetat in libertate. Corbu si Arhire, arestati preventiv. Fostul sef LPF: Sunt very strong!

Adevărul Adevărul,
Dumitru Dragomir, cercetat in libertate. Corbu si Arhire, arestati preventiv. Fostul sef LPF: Sunt very strong!

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), Dumitru Dragomir, va fi cercetat in libertate, in timp ce oamenii de afaceri Mihai Corbu si Radu Arhire au fost arestati preventiv, potrivit deciziei luate marti dimineata de judecatorii Tribunalului Bucuresti, in dosarul privind vanzarea de catre LPF a drepturilor TV pentru meciuri. continuă pe Adevărul

Dumitru Dragomir, cercetat in libertate. Corbu si Arhire, arestati preventiv

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, va fi cercetat in libertate, in timp ce oamenii de afaceri Mihai Corbu si Radu Arhire au fost arestati preventiv, potrivit deciziei de marti dimineata luata de Tribunalul Bucuresti, in dosarul privind vanzarea de catre LPF a drepturilor TV pentru meciuri.

Dumitru Dragomir, cercetat in libertate. Corbu si Arhire, arestati preventiv. Fostul sef al LPF:S-a facut dreptate. Pentru ca eu nu eram din filmul asta!

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), Dumitru Dragomir, va fi cercetat in libertate, in timp ce oamenii de afaceri Mihai Corbu si Radu Arhire au fost arestati preventiv, potrivit deciziei luate marti dimineata de judecatorii Tribunalului Bucuresti, in dosarul privind vanzarea de catre LPF a drepturilor TV pentru meciuri.

Dumitru Dragomir, cercetat in libertate; Corbu si Arhire, arestati

Dumitru Dragomir va fi cercetat in libertate in timp ce oamenii de afaceri Mihai Corbu si Radu Arhire au fost arestati preventiv, a decis Tribunalul Bucuresti TB), in dosarul privind vanzarea de catre LPF a drepturilor TV pentru meciuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )