Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dumitru Dragomir, primele declaratii dupa pierderea presedintiei LPF: Influenta politica a fost majora

Adevărul Adevărul,
Dumitru Dragomir, primele declaratii dupa pierderea presedintiei LPF: Influenta politica a fost majora

Joi a fost o zi plina de surprize pentru fotbalul romanesc, in cadrul caruia s-a produs o schimbare majora: dupa 17 ani, Dumitru Dragomir a fost inlaturat de la presedintia Ligii Profesioniste de Fotbal, in locul sau fiind acum Gino Iorgulescu. continuă pe Adevărul

Reactiile oamenilor din fotbal dupa ce Dumitru Dragomir a fost inlaturat de Gino Iorgulescu de la conducerea LPF

Vestea ca Gino Iorgulescu a devenit presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a fost o surpriza, in ciuda faptului ca existau speculatii care inducau o schimbare majora la conducerea primului esalon romanesc.

Primele declaratii date de Dumitru Dragomir dupa ce a fost detronat de la sefia LPF

Joi a fost o zi plina de surprize pentru fotbalul romanesc, in cadrul caruia s-a produs o schimbare majora: dupa 17 ani, Dumitru Dragomir a fost inlaturat de la presedintia Ligii Profesioniste de Fotbal, in locul sau fiind acum Gino Iorgulescu.

LIVE Conferinta de presa Dumitru Dragomir

Urmariti acum live text conferinta de presa sustinuta de Dumitru Dragomir dupa ce a pierdut alegerile pentru un nou mandat la sefia LPF.

Sedinta secreta contra lui Dumitru Dragomir: Se pregateste mazilierea lui Mitica de la LPF

Miercuri seara, aproape de miezul noptii, s-a incheiat o sedinta secreta la Hotelul Residence in care majoritatea reprezentantilor cluburilor din Liga 1 au fost prezenti alaturi, se pare, de politicienii Victor Ponta si Liviu Dragnea. Acestia din urma au cerut cluburilor sa voteze cu Gino Iorgulescu la sedinte de joi, 14 noiembrie, atunci cand Dumitru Dragomir ar putea fi debarcat.

Dumitru Dragomir: Nu vreau sa fiu votat de Steaua! M-ar trage in jos

Joi sunt programate alegerile pentru presedintia LPF, candidati fiind Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu. Mitica spera ca Steaua sa voteze cu Gino.

Grecia - Romania / Dumitru Dragomir ar incepe cu Pantilimon in poarta pentru ca e cat Casa Scanteii

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca in cazul in care Ciprian Tatarusanu nu va fi apt pentru meciul tur cu Grecia, din barajul de calificare la Cupa Mondiala, el l-ar prefera pe Costel Pantilimon in poarta Romaniei, deoarece este inalt si poate para centrarile adversarilor.

Dumitru Dragomir: Am fost batut de valoarea lui Gino Iorgulescu si de valoarea politicului

Dumitru Dragomir va parasit functia de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal dupa 17 ani, Corleone fiind invins cu 11-7 voturi) de Gino Iorgulescu. Il felicit, am fost batut de valoarea lui si de valoarea politicului, a precizat Dragomir intr-o conferinta de presa.

Radu Banciu: Mitica Dragomir a fost indepartat de la LPF ca o masea cariata

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, in cadrul emisunii Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, inlocuirea lui Dumitru Dragomir de la sefia Ligii Profesioniste de Fotbal dupa 17 ani de mandat.

Dragomir: Sase din cei 11 au fost curve

Dragomir a parasit scena cu un zambet fals pe fata la capat unui discurs cu frana de mana trasa. A lasat impresia ca ar fi spus mai multe, dar a admis ca este prea mic in comparatie cu cei care l-au invins. Vedeti mai jos declaratiile lui Dumitru Dragomir la cald dupa ce a pierdut alegerile pentru sefia LPF.

Dumitru Dragomir pierde sefia LPF. Iese din grupul celor cu aproape 20 de ani in functii cheie

Gino Iorgulescu a castigat alegerile de la Liga Profesionista de Fotbal LPF) cu 11 voturi pentru si 7 impotriva, relateaza Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )