Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dupa o calatorie de 10 ani, sonda spatiala Rosetta va incepe sa transmita informatii despre cometa pe care o va studia

Antena3 Antena3,
Dupa o calatorie de 10 ani, sonda spatiala Rosetta va incepe sa transmita informatii despre cometa pe care o va studia

Sonda spatiala Rosetta va transmite in aceasta dimineata primele imagini si informatii despre cometa 67P, pe care o va studia. Sonda a fost lansata de Agentia Spatiala Europeana in 2004 si va fi. continuă pe Antena3

Primul vehicul spatial din istorie care a efectuat o intalnire cu o cometa. Dupa o calatorie de 10 ani, Rosetta va incepe sa transmita informatii pe Terra

Sonda spatiala Rosetta si-a atins tinta, dupa o calatorie de 10 ani in spatiu, ajungand miercuri, asa cum era prevazut, langa cometa 67P/ Ciuriumov-Gherasimenko. La o distanta de peste 400 milioane de.

Premiera spatiala: Sonda Rosetta a ajuns la cometa 67P/Churymov-Gerasimenko, pe care o urmareste de 10 ani

Dupa un periplu de zece ani in urmarirea tintei sale, sonda europeana Rosetta a ajuns miercuri, asa cum era prevazut, la cometa 67P/Churymov-Gerasimenko, devenind astfel primul dispozitiv spatial care a reusit aceasta intalnire istorica, o aventura stiintifica care ar trebui sa dureze cel putin pana la finele lui 2015, scrie AFP.

Vladimir Putin reintroduce taxa pe vanzari, dupa 10 ani de la eliminarea ei

Presedintele rus Vladimir Putin a aprobat in aceasta saptamana introducerea unei taxe pe vanzari, care fusese eliminata in urma cu zece ani, pentru cresterea veniturilor bugetare ale regiunilor, pe fondul problemelor economice amplificate de.

Decizie in premiera in Justitie. Un barbat va sta dupa gratii 12 ani, pentru ca a incercat sa faca trafic cu copii

Decizie in premiera in Justitie. Un barbat care a incercat sa vanda copilul iubitei sale a primit12 ani de inchisoare. Este prima data cand o persoana acuzata de trafic de minori va fi inchisa.

Peste 10 ani vom avea prima generatie de liceeni-lideri, asi in dezvoltare personala

Romania ocupa ultimele locuri la competitivitate, inovare sau competente cheie in UE. Specialistii sustin ca educatia si crearea de lideri reprezinta cheia problemei. Un inceput firav exista: avem cursuri de dezvoltare personala de la 6 ani, pana la clasa a II-a, potrivit noii programe scolare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )