Libnet.ro
UNICEF

06:30

Dupa profesori si politisti, functionarii publici cer si ei salarii mai mari

Antena3 Antena3,
Dupa profesori si politisti, functionarii publici cer si ei salarii mai mari

Functionarii publici cer si ei salarii mai mari, dupa ce Guvernul a decis sa mareasca leafa medicilor cu 25%. Prim vicepresedintele Sindicatului National a Functionarilor Publici spune ca in loc de bani, ei. continuă pe Antena3

UPDATE Revolta halatelor albe de pe Facebook. Ministrul Sanatatii promite salarii mai mari pentru medici

Revolta medicilor pe Facebook nu a ramas fara un raspuns din partea oficialilor. Dupa ce grupul format ad-hoc de acestia pe reteaua de socializare a ajuns la peste 18. 000 de membri, care ameninta printre altele, inclusiv cu demisia in bloc, ministrul Sanatatii i-a asigurat pe acestia ca va cauta solutii pentru a le majora salariile.

Ponta: Si ceilalti bugetari merita salarii mai mari. Negociem si cand putem, ne tinem de cuvant

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de guvern, in contextul majorarilor salariale pentru personalul sanitar, ca si ceilalti bugetari au dreptate atunci cand solicita salarii.

Victor Ponta le raspunde profesorilor si politistilor care au cerut salarii mai mari: Deocamdata se poate doar pentru medici

Victor Ponta a declarat, marti, la Romania TV ca majorarea salariala se va face deocamdata doar pentru medici, anuntul fiind facut in contextul in care profesorii si politistii au reactionat imediat la decizia Guvernului de a creste salariile in sistemul medical si au cerut si ei bani mai multi, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )