Libnet.ro
UNICEF

08:00

UPDATE Revolta halatelor albe de pe Facebook. Ministrul Sanatatii promite salarii mai mari pentru medici

Adevărul Adevărul,
UPDATE Revolta halatelor albe de pe Facebook. Ministrul Sanatatii promite salarii mai mari pentru medici

Revolta medicilor pe Facebook nu a ramas fara un raspuns din partea oficialilor. Dupa ce grupul format ad-hoc de acestia pe reteaua de socializare a ajuns la peste 18. 000 de membri, care ameninta printre altele, inclusiv cu demisia in bloc, ministrul Sanatatii i-a asigurat pe acestia ca va cauta solutii pentru a le majora salariile. continuă pe Adevărul

Subiectele zilei: Judetul care importa forta de munca, dupa ce a ramas aproape fara someri. Angajatorii ofera si cazare si bonuri de masa; Criza fara precedent in Sanatate. Revolta halatelor albe; Proba-surpriza impotriva celor sapte violatori din Vaslui

Comentariu DW: Paine, nu bani. Pe fondul cresterii numarului de refugiati in Germania, ministrul federal de Interne, Thomas de Maiziere, inainteaza propunerea acordarii de bunuri in loc de bani acestor persoane. Unul din doi sefi de CJ ai PSD sunt urmariti penal, trimisi in judecata sau au probleme cu ANI, dar lasati sa candideze. Unii vad la centru baroni, noi vedem in teritoriu un om care este votat cu 60-70%. Cu un sef interimar condamnat la un an de inchisoare cu suspendare.

Ministrul Sanatatii poarta negocieri cu reprezentantii sindicatelor din sanatate. Medicul Florin Chirulescu: Am pierdut deja 7.000 de medici din spitale in ultimii patru ani (VIDEO)

Ministrul Sanatatii va discuta luni cu reprezentantii sindicatelor din sanatate si cei ai medicilor, dupa ce mii de doctori au anuntat pe Facebook ca vor face greva generala daca nu se va gasi o solutie.

Rezultatul negocierilor dintre medici si ministrul Sanatatii: Nicolae Banicioiu a promis cresteri salariale

Apar primele rezultate ale negocierilor purtate de reprezentantii sindicatelor din sanatate si cei ai medicilor cu ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu. Potrivit unui reprezentant al medicilor, citat de B1 TV,.

Revolta halatelor albe: medicii ameninta cu demisia in bloc si cu greva

Nemultumiti de decizia prin care Curtea Suprema i-a asimilat functionarilor publici, medicii romani ameninta cu greva de avertisment si chiar demisii in bloc din septembrie. Acestia s-au coalizat intr-un grup pe reteaua de socializare Facebook, devenit viral in doar cateva ore.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )