Libnet.ro
UNICEF

09:00

Rezultatul negocierilor dintre medici si ministrul Sanatatii: Nicolae Banicioiu a promis cresteri salariale

B1 B1,
Rezultatul negocierilor dintre medici si ministrul Sanatatii: Nicolae Banicioiu a promis cresteri salariale

Apar primele rezultate ale negocierilor purtate de reprezentantii sindicatelor din sanatate si cei ai medicilor cu ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu. Potrivit unui reprezentant al medicilor, citat de B1 TV,. continuă pe B1

Mii de medici au aderat la un grup de initiativa pe Facebook, unde discuta despre o posibila greva generala. /Ministrul Sanatatii anunta o intalnire cu sindicatele din Sanatate: Sunt convins ca vom gasi solutii pentru majorarea veniturilor medicilor

Peste 16. 000 de medici au aderat la un grup de initiativa creat pe Facebook, unde discuta despre salariile mici din sistemul sanitar, dar si despre o posibila greva generala, semnaleaza Mediafax. Grupul se numeste Medici gata de greva generala. Solicitam salarii decente! si numara numara peste 16. 200 de membri. Membrii grupului solicita salarii decente si eliminarea statutului de functionar public al medicilor si dzbat subiecte precum infrastructura invechita, lipsa medicamentelor si a materialelor sanitare, precum si folosele materiale primite de la pacienti, declarate recent ilegale. UPDATE Ora 20:00 Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat o intalnire cu sindicatele din sanatate si ale medicilor saptamana viitoare, dar si cu premierul Victor Ponta si cu ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, pentru a gasi solutii de majorare a veniturilor medicilor.

Banicioiu: Ma intalnesc saptamana viitoare cu reprezentantii sindicatelor si ai medicilor

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, arata, intr-o postare pe Facebook, ca se va intalni saptamana viitoare cu reprezentantii sindicatelor din sanatate si ai medicilor, dar si cu premierul si ministrul de Finante, pentru a gasi solutii pentru majorarea veniturilor medicilor.

UPDATE Revolta halatelor albe de pe Facebook. Ministrul Sanatatii promite salarii mai mari pentru medici

Revolta medicilor pe Facebook nu a ramas fara un raspuns din partea oficialilor. Dupa ce grupul format ad-hoc de acestia pe reteaua de socializare a ajuns la peste 18. 000 de membri, care ameninta printre altele, inclusiv cu demisia in bloc, ministrul Sanatatii i-a asigurat pe acestia ca va cauta solutii pentru a le majora salariile.

Ministrul Sanatatii poarta negocieri cu reprezentantii sindicatelor din sanatate. Medicul Florin Chirulescu: Am pierdut deja 7.000 de medici din spitale in ultimii patru ani (VIDEO)

Ministrul Sanatatii va discuta luni cu reprezentantii sindicatelor din sanatate si cei ai medicilor, dupa ce mii de doctori au anuntat pe Facebook ca vor face greva generala daca nu se va gasi o solutie.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )