Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ministrul Sanatatii poarta negocieri cu reprezentantii sindicatelor din sanatate. Medicul Florin Chirulescu: Am pierdut deja 7.000 de medici din spitale in ultimii patru ani (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Sanatatii poarta negocieri cu reprezentantii sindicatelor din sanatate. Medicul Florin Chirulescu: Am pierdut deja 7.000 de medici din spitale in ultimii patru ani (VIDEO)

Ministrul Sanatatii va discuta luni cu reprezentantii sindicatelor din sanatate si cei ai medicilor, dupa ce mii de doctori au anuntat pe Facebook ca vor face greva generala daca nu se va gasi o solutie. continuă pe B1

Rezultatul negocierilor dintre medici si ministrul Sanatatii: Nicolae Banicioiu a promis cresteri salariale

Apar primele rezultate ale negocierilor purtate de reprezentantii sindicatelor din sanatate si cei ai medicilor cu ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu. Potrivit unui reprezentant al medicilor, citat de B1 TV,.

Banicioiu: Ma intalnesc saptamana viitoare cu reprezentantii sindicatelor si ai medicilor

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, arata, intr-o postare pe Facebook, ca se va intalni saptamana viitoare cu reprezentantii sindicatelor din sanatate si ai medicilor, dar si cu premierul si ministrul de Finante, pentru a gasi solutii pentru majorarea veniturilor medicilor.

Marius Sepi (Sanitas), despre cresterea salariilor angajatilor din sanatate: Pe draftul legii salarizarii apare un procent de 73%, iar cresterea va avea loc in transe, pana in decembrie 2017

Marius Sepi, liderul sindicatului Sanitas, a declarat luni ca se afla in negocieri cu Ministerul Sanatatii pe legea salarizarii angajatilor din sanatate, iar marti vor avea loc alte discutii la Ministerul.

UPDATE Revolta halatelor albe de pe Facebook. Ministrul Sanatatii promite salarii mai mari pentru medici

Revolta medicilor pe Facebook nu a ramas fara un raspuns din partea oficialilor. Dupa ce grupul format ad-hoc de acestia pe reteaua de socializare a ajuns la peste 18. 000 de membri, care ameninta printre altele, inclusiv cu demisia in bloc, ministrul Sanatatii i-a asigurat pe acestia ca va cauta solutii pentru a le majora salariile.

iCCJ, atacata de un medic pentru dezastrul din sanatate. Dan Andronic: Medicii trebuie platiti mai bine, nu arestati (VIDEO)

Nemultumirile se tin lant in sistemul de sanatate. Asta in conditiile in care salariile demnitarilor au crescut, iar lefurile personalului din sanatate au ramas neschimbate, informeaza B1 TV. Un medic din.

PROMISIUNI. Ministerul Sanatatii: Vor fi majorari salariale pentru tot personalul din sanatate

Starea de nervozitate a medicilor, care asteapta majorari salariale, este atat de mare incat se poate ajunge la situatii incontrolabile, iar daca nu va fi un consens in urma negocierilor, s-ar putea sa fie consecinte mai grave decat greva, a spus dr. Florin Chirculescu, dupa discutii la Ministerul Sanatatii.

SURSE: Salariile angajatilor din Sanatate, majorate cu 10%

Ministerul Sanatatii ar fi decis, potrivit unor surse citate de digi24. ro, sa majoreze salariile angajatilor din domeniu cu 10%. Decizia, venita in urma unor discutii care au avut loc la Minister cu.

Presedinte Federatia Sindicatelor din Industria Alimentara: Cresterea pretului la alimente este dictata de bursa (VIDEO)

Zeci de mii de hectare de culturi agricole, in special porumb, floarea soarelui si soia, sunt afectate de seceta, avand in vedere temperaturile din aceasta vara care au depasit frecvent 35 de grade Celsius,.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )