Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa Vlad Chiriches s-a accidentat si Ciprian Tatarusanu! Romania ramane fara portarul titular la meciul cu Grecia

Adevărul Adevărul,
Dupa Vlad Chiriches s-a accidentat si Ciprian Tatarusanu! Romania ramane fara portarul titular la meciul cu Grecia

Ciprian Tatarusanu este ultimul nume adaugat pe lista accidentatilor, veste care este negativa pentru Victor Piturca, in vederea meciului Grecia - Romania. continuă pe Adevărul

VIDEO Vlad Chiriches e in pericol sa rateze barajul cu Grecia. Fundasul si-a spart nasul la ultimul meci al lui Tottenham

Vlad Chiriches a parasit terenul accidentat in timpul meciului Tottenham Hotspur - Newcastle United, disputat duminica si pierdut de echipa sa cu scorul de 1-0.

Vlad Chiriches, omul meciului desi a jucat o singura repriza. VIDEO: faza pentru care a primit voturile

Vlad Chiriches a iesit din nou omul meciului pe siteul oficial al lui Tottenham, dupa meciul de duminica jucat contra celor de la Newcastle United.

Vlad Chiriches, omul meciului desi a jucat o singura repriza

Vlad Chiriches a iesit din nou omul meciului pe siteul oficial al lui Tottenham, dupa meciul de duminica jucat contra celor de la Newcastle United.

Premiere League/ Tottenham vs Newcastle: Vlad Chiriches, schimbat la pauza din cauza unei accidentari

Capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Vlad Chiriches a fost schimbat la pauza meciului Tottenham-Newcastle, din cauza unei accidentari care pare destul de serioasa. Romanul a parasit terenul cu fata plina de sange, dupa un contact dur cu un adversar, la o faza de joc, cu un minut inainte de terminarea primelor 45 de minute ale partidei.

Premiere League: Tottenham - Newcastle 0-1/ Vlad Chiriches, schimbat la pauza din cauza unei accidentari

Capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Vlad Chiriches a fost schimbat la pauza meciului Tottenham-Newcastle, 0-1) din cauza unei accidentari care pare destul de serioasa. Romanul a parasit terenul cu fata plina de sange, dupa un contact dur cu un adversar, la o faza de joc, cu un minut inainte de terminarea primelor 45 de minute ale partidei.

Inca o problema pentru Victor Piturca: Tatarusanu s-a accidentat, in locul sau a fost chemat Costel Pantilimon

Dupa ce Vlad Chiriches s-a accidentat la ultimul meci al lui Tottenham si nu va putea fi folosit impotriva Greciei, inca un jucator ii da batai de cap selectionerului Victor Piturca - Ciprian Tatarusanu a resimtit, luni, unele probleme la coloana lombara, iar selectionerul l-a convocat in regim de urgenta pe Costel Pantilimon, informeaza frf. ro.

Vlad Chiriches va rata dubla Romaniei cu Grecia din baraj: Va fi inlocuit de Dragos Grigore

Vlad Chirires accidentat la ultimul meci al lui Tottenham) va rata cele doua partide din barajul cu Grecia de calificare la Mondialul de fotbal din 2014, fostul stelist urmand sa fie inlocuit de Dragos Grigore de la Dinamo), informeaza frf. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )