Libnet.ro
UNICEF

15:00

Economia Coreei de Nord a crescut anul trecut cu cel mai puternic avans din 2008

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Economia Coreei de Nord a crescut anul trecut cu cel mai puternic avans din 2008

Economia nord-coreeana a inregistrat anul trecut cea mai puternica crestere din 2008, in pofida izolarii pe plan international pe fondul sanctiunilor economice aplicate in urma testelor cu rachete balistice si dezvoltarii de arme nucleare. continuă pe Wall-Street Ro

Cu cat a crescut, anul trecut, economia Coreei de Nord.

Economia nord-coreeana a inregistrat anul trecut cea mai puternica crestere din 2008, in pofida izolarii pe plan international pe fondul sanctiunilor economice aplicate in urma testelor cu rachete balistice si dezvoltarii de arme nucleare, transmite Mediafax. Produsul Intern Brut al Coreei de Nord a crescut anul trecut cu 1,3%, dupa un avans de 0,8% in 2011, potrivit estimarilor prezentate de banca centrala a Coreei de Sud, transmite Bloomberg. Datele Bancii Coreei arata ca economia Coreei de .

Economia nord-coreeana a crescut anul trecut cu 1,3%, cel mai puternic avans din 2008

Economia nord-coreeana a inregistrat anul trecut cea mai puternica crestere din 2008, in pofida izolarii pe plan international pe fondul sanctiunilor economice aplicate in urma testelor cu rachete balistice si.

Economia Coreei de Nord sfideaza izolarea si inregistreaza cea mai mare crestere din 2008

Economia Coreei de Nord a inregistrat anul trecut cea mai puternica crestere din 2008, in pofida izolarii pe plan international pe fondul sanctiunilor economice aplicate in urma testelor cu rachete balistice si.

GeBOC, cel mai mare centru de externalizare de business din Romania, a angajat 160 de oameni in 2012

Global e-Business Operations Centre GeBOC), centrul de servicii al HP si cel mai mare centru de servicii de externalizare de business de pe piata locala, a avut afaceri de circa 69,2 milioane de euro anul trecut, mai mult cu 4,5 milioane de euro fata.

GeBOC, cel mai mare centru de servicii partajate si externalizare de business din Romania, a angajat 160 de oameni in 2012

Global e-Business Operations Centre GeBOC), centrul de servicii al HP si cel mai mare centru de servicii de externalizare de business de pe piata locala, a avut afaceri de circa 69,2 milioane de euro anul trecut, mai mult cu 4,5 milioane de euro fata.

Cu 88 de magazine noi, Mega Image si-a triplat profitul anul trecut

Mega Image, retailerul care a deschis cele mai multe magazine in 2012, respectiv 88 de unitati, a obtinut anul trecut un profit de 3,5 ori mai mare decat in 2011, de 46,7 milioane lei 10,5 milioane euro), la o cifra de afaceri cu 44% mai ridicata, de.

ADMITERE FACULTATE 2013. Admitere pe baza de dosar la UPG Ploiesti, aceleasi taxe ca si anul trecut

Admitere Facultate 2013 / inscrierile la Universitatea de Petrol si Gaze din Ploiesti au inceput pe 10 iulie si se vor termina pe 16 iulie, urmand ca primele liste cu rezultate sa fie afisate pe 17 iulie. Si in acest an, admiterea se face pe baza de dosar, iar taxa de scolarizare a ramas in acelasi cuantum ca anul trecut.

Donatiile din inima politicii: Victor Roman are prieteni generosi. A primit anul trecut donatii de 120.000 de euro

Un deputat PSD de Vrancea are lipici la bani si prieteni generosi. Victor Roman a primit anul trecut donatii de 120. 000 de euro de la o bugetara cu buzunarele goale si de la un om de afaceri care il simpatizeaza.

UBS a devenit cel mai mare administrator de averi la nivel mondial

Banca elvetiana UBS AG a devenit cel mai mare manager de averi la nivel mondial, cu active in adminis and not;trare de 1. 700 miliarde dolari la finele anului trecut, depasind astfel Bank of America Corp. din SUA, potrivit Bloomberg, care citeaza un raport al companiei britanice de cercetare Scorpio Partnership.

Seful Getlokal: Am investit 0,5 milioane de euro in Romania. Vrem sa devenim cel mai mare site de review-uri

Obiectivul pentru Getlokal. ro , un site cu recomandari scrise de consumatori pentru locuri si servicii, in care s-au investit circa 0,5 milioane de euro de la lansarea din 2011 si pana acum, este sa devina cel mai mare site de review-uri din.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )