Libnet.ro
UNICEF

00:07

Economia Coreei de Nord sfideaza izolarea si inregistreaza cea mai mare crestere din 2008

B1 B1,
Economia Coreei de Nord sfideaza izolarea si inregistreaza cea mai mare crestere din 2008

Economia Coreei de Nord a inregistrat anul trecut cea mai puternica crestere din 2008, in pofida izolarii pe plan international pe fondul sanctiunilor economice aplicate in urma testelor cu rachete balistice si. continuă pe B1

Economia Coreei de Nord a crescut anul trecut cu cel mai puternic avans din 2008

Economia nord-coreeana a inregistrat anul trecut cea mai puternica crestere din 2008, in pofida izolarii pe plan international pe fondul sanctiunilor economice aplicate in urma testelor cu rachete balistice si dezvoltarii de arme nucleare.

Cu cat a crescut, anul trecut, economia Coreei de Nord.

Economia nord-coreeana a inregistrat anul trecut cea mai puternica crestere din 2008, in pofida izolarii pe plan international pe fondul sanctiunilor economice aplicate in urma testelor cu rachete balistice si dezvoltarii de arme nucleare, transmite Mediafax. Produsul Intern Brut al Coreei de Nord a crescut anul trecut cu 1,3%, dupa un avans de 0,8% in 2011, potrivit estimarilor prezentate de banca centrala a Coreei de Sud, transmite Bloomberg. Datele Bancii Coreei arata ca economia Coreei de .

Comunele din sudul judetului Valcea, cea mai mare rata a somajului

In comuna Ghioroiu se inregistreaza cea mai ridicata rata a somajului. 16 % din populatia stabila cu varsta peste 18 ani nu are un loc de munca.

Marturii. Frescele Manastirii Argesului, premiul pentru cea mai buna expozitie din 2012

Expozitia Marturii. Frescele Manastirii Argesului a fost desemnata castigatoarea premiului Comitetului National Roman ICOM pentru cea mai buna expozitie deschisa in anul 2012. Decernarea premiului va avea loc pe 17 iulie la Muzeul National de Arta al Romaniei MNAR) din Capitala. Expozitia va ramane deschisa pana pe 25 august.

Romania a inregistrat cea mai abrupta scadere din UE a productiei industriale

Romania a inregistrat, in luna mai fata de aprilie, cea mai abrupta scadere din UE a productiei industriale, de 10,7%, in timp ce indicatorul a coborat cu 0,6% la nivelul Uniunii, potrivit datelor prezentate vineri de Eurostat si citate de Mediafax.

America a devenit cea mai PUTERNICA tara din lume. Raportul care dovedeste acest lucru

Productia de petrol a Statelor Unite a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimii 22 de ani, datorita exploatarii zacamintelor de sist, facilitand reducerea consumului din import si impingand cea mai mare.

Este cea mai frumoasa fata din scoala, dar a fost data afara cu forta de la bal din acest motiv. in Romania toate fetele fac asta!

Lurelle Bancroft are 16 ani si este cea mai populara si frumoasa fata din scoala ei. A reprezentat scoala la un concurs de Miss si chiar a castigat premii importante, a strans bani pentru copiii sarmani si.

Care a fost cea mai buna expozitie a anului 2012 din Romania.

Expozitia Marturii. Frescele Manastirii Argesului a fost desemnata castigatoarea premiului Comitetului National Roman ICOM pentru cea mai buna expozitie deschisa in anul 2012, potrivit unui comunicat remis de Muzeul National de Arta al Romaniei din Capitala. Cu acest prilej, pe 17 iulie, Muzeul National de Arta al Romaniei invita publicul, dar si pe reprezentantii celorlalte muzee la o seara speciala, la expozitia Marturii. Frescele Manastirii Argesului. Astfel, de la ora 17. 30, va avea .

Tara noastra a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere din UE a preturilor locuintelor

Tara noastra a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere din Uniunea Europeana UE) a preturilor locuintelor fata de ultimele trei luni ale anului trecut, de 4,3%, in timp ce, raportat la perioada ianuarie-martie din 2012, preturile au scazut cu 0,8%, potrivit datelor unui comunicat emis de Eurostat, biroul de statistica al Comisiei Europene CE).

Cea mai lunga perioada de declin inregistrata pe piata PC-urilor

Vanzarile de calculatoare personale la nivel mondial au inregistrat cea mai lunga perioada de declin din istorie, scazand pentru al cincilea trimestru consecutiv in perioada aprilie-iunie 2013. Potrivit fi.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )