Libnet.ro
UNICEF

14:30

Romania a inregistrat cea mai abrupta scadere din UE a productiei industriale

Hotnews Hotnews,
 Romania a inregistrat cea mai abrupta scadere din UE a productiei industriale

Romania a inregistrat, in luna mai fata de aprilie, cea mai abrupta scadere din UE a productiei industriale, de 10,7%, in timp ce indicatorul a coborat cu 0,6% la nivelul Uniunii, potrivit datelor prezentate vineri de Eurostat si citate de Mediafax. continuă pe Hotnews

Romania a inregistrat in mai cea mai abrupta scadere din UE a productiei industriale

Romania a inregistrat, in luna mai fata de aprilie, cea mai abrupta scadere din UE a productiei industriale, de 10,7%, in timp ce indicatorul a coborat cu 0,6% la nivelul Uniunii, potrivit datelor prezentate vineri de Eurostat si citate de Mediafax.

Romania a inregistrat in mai cea mai mare scadere lunara din UE a productiei industriale

Romania a a avut cea mai abrupta scadere din UE a productiei industriale in luna mai fata de aprilie, de 10,7%, in timp ce indicatorul a coborat cu 0,6% la nivelul Uniunii, potrivit datelor prezentate vineri de Eurostat.

Tara noastra a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere din UE a preturilor locuintelor

Tara noastra a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere din Uniunea Europeana UE) a preturilor locuintelor fata de ultimele trei luni ale anului trecut, de 4,3%, in timp ce, raportat la perioada ianuarie-martie din 2012, preturile au scazut cu 0,8%, potrivit datelor unui comunicat emis de Eurostat, biroul de statistica al Comisiei Europene CE).

Victor Ponta: Incidentul de la Iasi putea fi cea mai mare catastrofa din istoria Romaniei

Primul ministru Victor Ponta a declarat, marti, ca incidentul petrecut la Universitatea Tehnica din Iasi, acolo unde un barbat a incercat sa detoneze o bomba, putea sa fie cea mai mare catastrofa din istoria.

Este cea mai frumoasa fata din scoala, dar a fost data afara cu forta de la bal din acest motiv. in Romania toate fetele fac asta!

Lurelle Bancroft are 16 ani si este cea mai populara si frumoasa fata din scoala ei. A reprezentat scoala la un concurs de Miss si chiar a castigat premii importante, a strans bani pentru copiii sarmani si.

Analistul economic Nicolae Taran: Romania a devenit cea mai saraca tara din Uniunea Europeana

Datele prezentate de Nicolae Taran prezinta nivelul de trai din statele Uniunii Europene si din statele candidate la aderarea in Uniunea Europeana.

Ponta: Daca bomba exploda in sala Facultatii din Iasi, era cea mai mare catastrofa din istoria tarii

Tentativa de detonare a unei bombe intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi putea reprezenta cea mai mare catastrofa din istoria Romaniei daca acea bomba exploda, a afirmat premierul Victor.

America a devenit cea mai PUTERNICA tara din lume. Raportul care dovedeste acest lucru

Productia de petrol a Statelor Unite a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimii 22 de ani, datorita exploatarii zacamintelor de sist, facilitand reducerea consumului din import si impingand cea mai mare.

Ponta: Daca bomba exploda in sala Facultatii din Iasi, era cea mai mare catastrofa din ...

Tentativa de detonare a unei bombe intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi putea reprezenta cea mai mare catastrofa din istoria Romaniei daca acea bomba exploda, a afirmat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. El a adaugat ca ii multumeste lui Dumnezeu pentru faptul ca tentativa a esuat. Indiferent de orice alte teme importante, nu stiu cui sa ii multumesc altcuiva decat lui Dumnezeu, pentru ca ce s-a intamplat ieri la Iasi putea sa fie cu adevarat cea mai mare .

Economia Coreei de Nord sfideaza izolarea si inregistreaza cea mai mare crestere din 2008

Economia Coreei de Nord a inregistrat anul trecut cea mai puternica crestere din 2008, in pofida izolarii pe plan international pe fondul sanctiunilor economice aplicate in urma testelor cu rachete balistice si.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4204 seconds )