Libnet.ro
UNICEF

14:30

Romania a inregistrat in mai cea mai abrupta scadere din UE a productiei industriale

Hotnews Hotnews,
 Romania a inregistrat in mai cea mai abrupta scadere din UE a productiei industriale

Romania a inregistrat, in luna mai fata de aprilie, cea mai abrupta scadere din UE a productiei industriale, de 10,7%, in timp ce indicatorul a coborat cu 0,6% la nivelul Uniunii, potrivit datelor prezentate vineri de Eurostat si citate de Mediafax. continuă pe Hotnews

Romania a inregistrat cea mai abrupta scadere din UE a productiei industriale

Romania a inregistrat, in luna mai fata de aprilie, cea mai abrupta scadere din UE a productiei industriale, de 10,7%, in timp ce indicatorul a coborat cu 0,6% la nivelul Uniunii, potrivit datelor prezentate vineri de Eurostat si citate de Mediafax.

Romania a inregistrat in mai cea mai mare scadere lunara din UE a productiei industriale

Romania a a avut cea mai abrupta scadere din UE a productiei industriale in luna mai fata de aprilie, de 10,7%, in timp ce indicatorul a coborat cu 0,6% la nivelul Uniunii, potrivit datelor prezentate vineri de Eurostat.

China vrea sa construiasca cel mai lung tunel subacvatic din lume

China va investi 260 de miliarde de yuani, circa 42 de miliarde de dolari, pentru relansarea unui plan blocat de mult timp privind construirea celui mai lung tunel subacvatic din lume, de-a lungul Stramtorii Bohai, pentru a lega regiunile estica si nord-estica, informeaza Reuters.

Topul celor mai puternice companii auto din Romania

Cele mai puternice zece companii auto din Romania au avut impreuna anul trecut o cifra de afaceri de peste 33 de miliarde de lei. Automobile-Dacia are cea mai mare cifra de afaceri din industrie, 12,7 miliarde lei, si este a doua cea mai mare companie.

REVISTA PRESEI: Previziune-soc: in anul 2100 Romania va mai avea doar 8 milioane de locuitori.

Previziune-soc: in ritmul actual de dezindustrializare, in anul 2100 Romania va mai avea doar opt milioane de locuitori, scrie Ziarul Financiar. Ultimele raportari statistice creioneaza o dinamica exemplara a economiei ca ansamblu, in prima parte a acestui an, dar si o inrautatire a situatiei bugetelor de familie si a veniturilor populatiei. Citeste mai mult: adev. ro/mpqalf Exporturile si productia industriala au crescut spectaculos, inflatia si deficitele externe scad, dar .

Viteza la internet conteaza tot mai mult pentru utilizatorii din UE

Conform celui mai recent sondaj la nivelul UE privind modul in care europenii folosesc internetul, criteriul principal al utilizatorilor de internet este viteza conexiunii. Aproape jumatate 45 %) din gospodariile europene si-ar moderniza abonamentul de internet sau ar schimba furnizorul pentru a avea o viteza in banda larga mai mare, iar in unele tari, inclusiv Romania, peste doua treimi din useri isi limiteaza numarul si durata apelurile telefonice, pe motive de costuri, arata sondajul Eurobarometru.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )