Libnet.ro
UNICEF

16:00

Eduard Hellvig este noul sef al Serviciului Roman de Informatii

România Liberă România Liberă,
Eduard Hellvig este noul sef al Serviciului Roman de Informatii

UPDATE 17:22: Eduard Hellvig a depus juramantul pentru noua functiei. Noul director SRI le-a multumit parlamentarilor pentru increderea pe care i-au acordat-o. continuă pe România Liberă

Parlamentul l-a votat pe Eduard Hellvig la sefia Serviciului Roman de Informatii: E o mare responsabilitate pentru mine

Plenul Parlamentului a votat, luni, in sedinta comuna, ca Eduard Hellvig sa fie seful Serviciului Roman de Informatii SRI). 498 de parlamentari au votat pentru, in timp ce doar 15 au votat impotriva, din.

Parlamentul l-a votat pe Eduard Hellvig la sefia Serviciului Roman de Informatii: E o mare responsabilitate pentru mine (VIDEO)

Plenul Parlamentului a votat, luni, in sedinta comuna, ca Eduard Hellvig sa fie seful Serviciului Roman de Informatii SRI). 498 de parlamentari au votat pentru, in timp ce doar 15 au votat impotriva, din.

Parlamentul supune la vot luni numirea lui Eduard Hellvig la sefia SRI

Plenul Parlamentului urmeaza sa supuna la vot, luni, in sedinta comuna a celor doua Camere, numirea lui Eduard Hellvig la sefia Serviciului Roman de Informatii, dupa validarea acestuia in comisia de specialitate pentru controlul Serviciului, la propunerea presedintelui Klaus Iohannnis, aminteste Mediafax. Tot luni, plenul reunit va adopta hotarari de modificare a componentei Comisiilor de cod electoral si de revizuire a Constitutiei, daca PNL si PSD ajung cu negocierile la un punct comun.

Eduard Hellvig afla luni daca va fi numit la SRI

Plenul Parlamentului va vota, luni, in sedinta comuna a celor doua Camere, numirea lui Eduard Hellvig la sefia Serviciului Roman de Informatii SRI), dupa validarea acestuia in comisia de specialitate pentru controlul Serviciului, la propunerea presedintelui Klaus Iohannnis, conform Mediafax.

Parlamentul voteaza, maine, numirea lui Eduard Hellvig la sefia SRI

Plenul Parlamentului va vota, maine, in sedinta comuna a celor doua Camere, numirea lui Eduard Hellvig la sefia Serviciului Roman de Informatii SRI), dupa validarea acestuia in comisia de specialitate pentru controlul Serviciului, la propunerea presedintelui Klaus Iohannnis.

UPDATE Plenul Parlamentului l-a validat pe Eduard Hellvig in functia de director SRI

Plenul Parlamentului l-a validat luni, cu 498 de voturi pentru si 15 impotriva pe Eduard Hellvig pentru functia de director al Serviciului Roman de Informatii SRI). Votul a fost secret cu buletine de vot. Hellvig a depus apoi juramantul in functia de director SRI. Consider esentiale doua coordonate de actiuni - combaterea coruptiei si dezvoltarea capacitatii de aparare a sigurantei nationale, a declarat el.

Eduard Hellvig, votat de Parlament la sefia SRI: Va asigur de toata colaborarea mea

Eduard Hellvig a fost votat, luni, de plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, la Sefia Serviciului Roman de Informatii SRI), cu 498 de voturi pentru si 15 voturi impotriva, din totalul de.

Votul pentru numirea lui Eduard Hellvig la sefia SRI a inceput in Plenul Parlamentului

Plenul Parlamentului voteaza, luni, in sedinta comuna a celor doua Camere, numirea lui Eduard Hellvig la sefia Serviciului Roman de Informatii SRI), relateazaB1 TV. La sedinta sunt prezenti 421 de.

Parlamentul voteaza, luni, numirea lui Eduard Hellvig la sefia SRI

Plenul Parlamentului va vota, luni, in sedinta comuna a celor doua Camere, numirea lui Eduard Hellvig la sefia Serviciului Roman de Informatii SRI), dupa validarea acestuia in comisia de specialitate pentru.

Monica Macovei: Propunerea lui Eduard Hellvig la sefia SRI fara consultarea NATO este inacceptabila

Europarlamentarul Monica Macovei a sustinut, duminica, intr-o conferinta de presa, ca numirile de sefi ai serviciilor de informatii intern si extern trebuie facute prin consultare cu parteneri straini si a calificat inacceptabila propunerea lui Eduard Hellvig la sefia SRI fara consultarea NATO.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )