Libnet.ro
UNICEF

22:00

Efectul accidentului aviatic de la San Francisco: hotelurile si-au marit preturile de aproape sase ori

Adevărul Adevărul,
Efectul accidentului aviatic de la San Francisco: hotelurile si-au marit preturile de aproape sase ori

Hotelurile din apropierea Aeroportului International din San Francisco, unde sambata noapte un avion Asiana Airlines s-a prabusit, s-au aglomerat dupa ce toate zborurile au fost anulate. Hotelierii au profitat de situatia creata pentru a scumpi tarifele de cazare, ajungand sa fie de zece ori mai mari decat in mod normal. continuă pe Adevărul

Doua persoane si-au pierdut viata in urma accidentului aviatic din SUA

Update 11:05 Avionul Boeing 777 care a ratat aterizarea, ieri, pe aeroportul din San Francisco nu prezenta a priori nicio problema mecanica in momentul accidentului, a declarat astazi presedintele general al companiei sud-coreene Asiana Airlines, potrivit surselor de presa.

Doua persoane si-au pierdut viata in urma accidentului aviatic din SUA

Un avion de linie Boeing 777 apartinand Asiana Airlines, care venise din Seul, s-a prabusit ieri, la aterizare, pe aeroportul international din San Francisco, a anuntat Administratia Federala de Aviatie din SUA, citata de Reuters.

Avionul groazei: un sistem al aeroportului din San Francisco ar fi cauzat accidentul aviatic

Peste 300 de persoane au trait clipe de groaza, dupa ce un avion s-a prabusit la aterizarea pe pista aeroportului din San Francisco si a luat foc. Accidentul, care s-a soldat cu cel putin 2 morti si 182 de raniti, s-ar datora unui sistem nefunctional aflat la sol.

VIDEO UPDATE SUA: Un avion de linie Boeing 777 s-a prabusit pe aeroportul din San Francisco: Doi elevi chinezi si-au pierdut viata, 182 de persoane au fost ranite

UPDATE ora 17:01): Autoritatile canadiene au identificat cele doua persoane care si-au pierdut viata in accidentul aviatic: este vorba despte doi elevi chinezi. UPDATE ora 10:30): Cel mai recent bilant indica doi morti si 182 de raniti. Avionul Boeing 777 apartinand Asiana Airlines, care venea de la Seul si a ratat sambata aterizarea pe aeroportul din San Francisco, prabusindu-se pe pista, avea la bord 307 persoane, potrivit AFP. 123 de pasageri au scapat nevatamati.

Doi morti si 182 de raniti in urma accidentului aerian din San Francisco

Un Boeing 777 al companiei sud-coreene Asiana Airlines care venea din Seul a ratat aterizarea si a luat foc pe aeroportul din San Francisco, sambata, dupa ce coada avionului a lovit pista, provocand moartea a doua persoane si ranirea altor 182, dintre.

Compania care detinea avionul prabusit in San Francisco sustine ca aeronava nu avea nicio problema mecanica

Avionul Boeing 777 care a ratat aterizarea, sambata, pe aeroportul din San Francisco nu prezenta a priori nicio problema mecanica in momentul accidentului, a declarat duminica presedintele general al companiei.

VIDEO UPDATE SUA: Un avion de linie Boeing 777 s-a prabusit pe aeroportul din San Francisco: cel putin doi morti si zeci de raniti

Un avion de linie Boeing 777 apartinand Asiana Airlines, care venise din Seul, s-a prabusit sambata, la aterizare, pe aeroportul international din San Francisco, a anuntat Administratia Federala de Aviatie din SUA, citata de Reuters. Aeroportul a fost inchis. 00 Departamentul de pompieri din San Francisco a declarat pentru CBS News ca doua persoane si-au pierdut viata, iar 61 au fost ranite, unele grav, mentionand totodata ca bilantul ar putea creste. 35 Avionul avea la bord 292 de pasageri, a confirmat compania aeriana.

Personalul aeroportului din San Francisco apeleaza la ajutorul caprelor pentru a preveni incendiile

Oficialii aeroportului international din San Francisco au angajat luna trecuta o turma de cateva sute de capre care sa curete ierburile uscate de pe partea de vest a proprietatii, fiind o initiativa neobisnuita, dar ecologica de prevenire a incendiilor.

VIDEO UPDATE SUA: Un avion de linie Boeing 777 s-a prabusit pe aeroportul din San Francisco: cel putin doi morti si 182 de raniti

UPDATE ora 10:30): Cel mai recent bilant indica doi morti si 182 de raniti. Avionul Boeing 777 apartinand Asiana Airlines, care venea de la Seul si a ratat sambata aterizarea pe aeroportul din San Francisco, prabusindu-se pe pista, avea la bord 307 persoane, potrivit AFP. 123 de pasageri au scapat nevatamati.

UPDATE: Doi morti si 182 de raniti in urma prabusirii avionului Boeing 777 in San Francisco

UPDATE 10:15 - Un Boeing 777 al companiei sud-coreene Asiana Airlines care venea din Seul a ratat aterizarea si a luat foc pe aeroportul din San Francisco, sambata, dupa ce coada avionului a lovit pista, provocand .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2852 seconds )