Libnet.ro
UNICEF

14:01

Electroputere VFU concureaza pentru modernizarea metrourilor din Budapesta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Electroputere VFU concureaza pentru modernizarea metrourilor din Budapesta

Electroputere VFU - Reloc Craiova, parte a Grampet Group, si Astra Arad participa, in cadrul unui consortiu, la licitatia organizata de municipalitatea din Budapesta pentru modernizarea garniturilor de metrou. continuă pe Ziarul Bursa

Grampet si Astra Arad liciteaza pentru modernizarea metroului din Budapesta

Electroputere VFU - Reloc Craiova, parte din Grampet Group, si Astra Arad participa in consortiu la licitatia organizata de municipalitatea Budapesta pentru modernizarea garniturilor de metrou.

Grampet si Astra Arad intra in licitatia de 200 mil. euro pentru modernizarea metroului din Budapesta

Electroputere VFU - Reloc Craiova, parte din Grampet Group, si Astra Arad participa in consortiu la o licitatie organizata de municipalitatea Budapesta pentru modernizarea garniturilor de metrou.

Grampet Group si Astra Arad liciteaza pentru modernizarea metroului din Budapesta

Electroputere VFU - Reloc Craiova, parte din Grampet Group, si Astra Arad participa in cadrul unui consortiu la licitatia organizata de municipalitatea din Budapesta pentru modernizarea garniturilor de metrou, arata un comunicat remis redactiei.

Compania care a realizat prima locomotiva Diesel dupa 24 de ani s-a inscris la licitatia pentru modernizarea metrourilor din Budapesta

Electroputere VFU Reloc S. A a construit prima locomotiva Diesel 1250 CP la Craiova dupa 24 de ani de stagnare. Compania participa la licitatia organizata de municipalitatea din Budapesta pentru modernizarea garniturilor de metrou.

Grampet Group si Astra Arad participa la modernizarea metroului din Budapesta

Electroputere VFU - Reloc Craiova, parte din Grampet Group, si Astra Arad participa in cadrul unui consortiu la licitatia organizata de municipalitatea din Budapesta pentru modernizarea garniturilor de metrou, arata un comunicat remis redactiei.

Ungaria: Evreii au comemorat 70 de ani de la eliberarea ghetoului din Budapesta

Evrei unguri si veterani din fosta armata sovietica s-au intalnit duminica la Budapesta pentru a comemora 70 de ani de la eliberarea ghetoului din capitala ungara de catre Armata Rosie, informeaza Mediafax.

Agentia de Cadastru vrea sa plateasca 158 milioane lei pentru inregistrarea imobilelor din 41 de judete

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI) va organiza, in martie, o licitatie pentru servicii de inregistrare a imobilelor din 41 de judete in sistemul national de cadastru si carte funciara, contractul fiind de 158,7 milioane de lei TVA inclus) pentru patru ani.

Toader sustine ca fostul prefect de Galati este in vizorul DNA si pentru organizarea alegerilor din 2012

Mircea Toader a declarat, vineri, ca la sfarsitul anului trecut a fost chemat la DNA unde i s-au cerut anumite documente intrucat procurorii fac cercetari in cazul lui Emanoil Catalin Bocaneanu in legatura cu o plangere penala privind organizarea alegerilor locale din 2012, pe care deputatul a depus-o impotriva fostului prefect.

Agentia de Cadastru vrea sa plateasca 158 mil. lei pentru inregistrarea imobilelor din 41 de judete

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI) va organiza, in martie, o licitatie pentru servicii de inregistrare a imobilelor din 41 judete in sistemul national de cadastru si carte funciara, contractul fiind de 158,7 milioane de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )