Libnet.ro
UNICEF

12:00

Agentia de Cadastru vrea sa plateasca 158 milioane lei pentru inregistrarea imobilelor din 41 de judete

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Agentia de Cadastru vrea sa plateasca 158 milioane lei pentru inregistrarea imobilelor din 41 de judete

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI) va organiza, in martie, o licitatie pentru servicii de inregistrare a imobilelor din 41 de judete in sistemul national de cadastru si carte funciara, contractul fiind de 158,7 milioane de lei TVA inclus) pentru patru ani. continuă pe Ziarul Bursa

Agentia de Cadastru vrea sa plateasca 158 mil. lei pentru inregistrarea imobilelor din 41 de judete

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI) va organiza, in martie, o licitatie pentru servicii de inregistrare a imobilelor din 41 judete in sistemul national de cadastru si carte funciara, contractul fiind de 158,7 milioane de lei.

BERD imprumuta Raiffeisen Leasing cu 132 milioane lei pentru finantarea IMM-urilor

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda Raiffeisen Leasing un credit de 132 milioane lei 30 milioane euro), reprezentand primul imprumut in lei dat de institutia financiara unei companii locale de leasing, fondurile urmand a fi utilizate pentru finantarea IMM-urilor.

Veniturile Astra din prime brute subscrise au scazut cu 31%, la 555 milioane lei

Astra Asigurari, aflata sub administrare speciala, a avut in primele noua luni ale anului trecut venituri din prime brute subscrise de 555,22 milioane lei, in scadere cu 30,8% fata de aceeasi perioada a anului 2013, si un profit de 54,6 milioane lei, mai mic cu 7,4%, potrivit KPMG Advisory.

Lichiditate de aproximativ 18 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 18 milioane lei 4 milioane euro).

Nuclearelectrica vrea sa acceseze fonduri europene pentru proiecte de 200 milioane de euro

Compania de stat Nuclearelectrica SNN) vrea sa acceseze fonduri europene pentru cofinantarea mai multor proiecte, a caror valoare cumulata se ridica la aproape 200 milioane de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )