Libnet.ro
UNICEF

16:00

Elefant.ro mizeaza pe un avans de 30% al vanzarilor in perioada Sarbatorilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Elefant.ro mizeaza pe un avans de 30% al vanzarilor in perioada Sarbatorilor

Elefant. ro , unul dintre cei mai mari retaileri online din Romania, specializat in vanzarea de carti si jucarii, mizeaza pe un avans de 30% al vanzarilor in perioada Sarbatorilor de Pasti. continuă pe Wall-Street Ro

Planurile Elefant.ro in 2015: ambitii pentru o dublare a business-ului, dar si care este riscul aglomerarii categoriilor de produse pentru un magazin online

Retailerul online Elefant. ro tinteste o dublare a vanzarilor in 2015, la circa 30 de milioane de euro, mai ales datorita introducerii de noi game de produse la vanzare, miscare ce a adus deja primele rezultate pozitive pentru retailerul online.

Dan Vidrascu, Elefant.ro: Noile categorii de produse au crescut comanda medie pe site cu 20%

Noile categorii de produse, cele care cuprind mai ales solutii electronice si electrocasnice, au crescut valoarea comenzii medii de pe site-ul Elefant. ro cu 20%, astfel ca in prezent valoarea comenzii se ridica la circa 30 de euro.

Elefant.ro: Am reusit sa ne dublam vanzarile in T1, la 4,5 mil. euro

Retailerul online Elefant. ro a reusit sa isi dubleze vanzarile in primul trimestru al acestui an, la 4,5 milioane de euro, evolutie bazata mai ales pe introducerea de noi categorii de produse in portofoliu, dar si pe un apetit tot mai crescut al.

Dan Vidrascu, CEO elefant.ro, invitatul emisiunii WALL-STREET 360: cum arata comertul electronic dupa primul trimestru din 2015?

Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta 6-10 aprilie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, vor analiza tendintele momentului in ecommerce.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )