Libnet.ro
UNICEF

16:00

Planurile Elefant.ro in 2015: ambitii pentru o dublare a business-ului, dar si care este riscul aglomerarii categoriilor de produse pentru un magazin online

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Planurile Elefant.ro in 2015: ambitii pentru o dublare a business-ului, dar si care este riscul aglomerarii categoriilor de produse pentru un magazin online

Retailerul online Elefant. ro tinteste o dublare a vanzarilor in 2015, la circa 30 de milioane de euro, mai ales datorita introducerii de noi game de produse la vanzare, miscare ce a adus deja primele rezultate pozitive pentru retailerul online. continuă pe Wall-Street Ro

Elefant.ro mizeaza pe un avans de 30% al vanzarilor in perioada Sarbatorilor

Elefant. ro , unul dintre cei mai mari retaileri online din Romania, specializat in vanzarea de carti si jucarii, mizeaza pe un avans de 30% al vanzarilor in perioada Sarbatorilor de Pasti.

Dan Vidrascu, Elefant.ro: Noile categorii de produse au crescut comanda medie pe site cu 20%

Noile categorii de produse, cele care cuprind mai ales solutii electronice si electrocasnice, au crescut valoarea comenzii medii de pe site-ul Elefant. ro cu 20%, astfel ca in prezent valoarea comenzii se ridica la circa 30 de euro.

Elefant.ro: Am reusit sa ne dublam vanzarile in T1, la 4,5 mil. euro

Retailerul online Elefant. ro a reusit sa isi dubleze vanzarile in primul trimestru al acestui an, la 4,5 milioane de euro, evolutie bazata mai ales pe introducerea de noi categorii de produse in portofoliu, dar si pe un apetit tot mai crescut al.

Dan Vidrascu, CEO elefant.ro, invitatul emisiunii WALL-STREET 360: cum arata comertul electronic dupa primul trimestru din 2015?

Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta 6-10 aprilie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, vor analiza tendintele momentului in ecommerce.

Cele mai bune laptopuri business

Am strans cele mai bune laptopuri business si cele mai bune oferte pe care le gasiti pe piata in acest moment. Printre cele mai bune laptopuri business gasim o diversitate de configuratii dar si de preturi. Nu trebuie sa va sperie faptul ca vorbim despre cele mai bune laptopuri business si sa credeti ca vorbim [] Cele mai bune laptopuri business Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Chinezii au scos un nou sistem de operare pentru OnePlus One: De unde poti descarca OxygenOS

Trebuia sa ajunga in urma cu o saptamana, dar acum noul sistem de operare OxygenOS pentru OnePlus One a fost lansat in sfarsit. Chinezii de la OnePlus au avut nevoie de o saptamana in plus pentru a lansa noul lor sistem de operare pentru cunoscutul OnePlus One. OxygenOS este numele noului sofwtare, iar acesta deja [].

Facebook Scrapbook e functia pentru pozele cu bebelusi pe care tii sa le publici online

Pentru a veni in intampinarea avalansei de poze cu bebelusi, Facebook a decis sa introduca o nou functie intitulata Facebook Scrapbook. Indiferent cati prieteni aveti pe Facebook si care este media lor de varsta, este imposibil sa nu va loviti de un numar din ce in ce mai mare cu poze cu copii mici. Mai [].

Directoare Intel: Vom lansa o serie de gadgeturi purtabile create special pentru femei [INTERVIU]

Gigantul Intel nu mai este de mult timp doar un producator de procesoare. Internetul Tuturor Lucrurilor este o miza majora pentru compania americana si ataca aceasta piata din toate unghiurile. Pe langa senzorii inteligenti care vor pune bazele oraselor inteligente de maine, compania se axeaza si pe domeniul gadgeturilor purtabile inteligente. Totusi, spre deosebire de [].

Gheata imprimata 3D pentru marketing creativ la whiskey Suntory [VIDEO]

Deoarece se pare ca am ajuns in punctul in care sunt posibile astfel de creatii, mai jos vedem in detaliu cum poate fi creata o figura de gheata imprimata 3D. incercand probabil sa introduca un public cat mai numeros in domeniul whiskey-urilor japoneze, cei de la Suntory au apelat la agentia TBWA/Hakuhodo pentru realizarea unei [].

Tot ce trebuie sa stiti despre Windows 10 pentru mobile preview [VIDEO]

In incercarea de a finisa cat mai bine viitorul sau sistem de operare, Microsoft a lansat un nou Windows 10 Beta pentru mobile, detaliat in clipul de mai jos. in contextul in care foarte multi dintre voi prefera sa ruleze in continuare Windows XP sau, in cel mai bun caz, Windows 7, presiunea pe inginerii [].

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )