Libnet.ro
UNICEF

13:00

Elena Udrea afla vineri daca iese din arest

Antena3 Antena3,
Elena Udrea afla vineri daca iese din arest

Elena Udrea incearca din nou sa scape de arestul preventiv. Fostul ministru a depus la sfarsitul saptamanii trecute o cerere de inlocuire a masurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu sau controlul. continuă pe Antena3

George Becali afla vineri daca va fi eliberat conditionat

Omul de afaceri George Becali va afla, vineri, daca va fi eliberat conditionat din penitenciar, magistratii Tribunalului Constanta urmand sa se pronunte in acest sens, informeaza Agerpres. Sentinta judecatorilor a fost amanata pentru vineri dupa ce luni, 31 martie, instanta a judecat contestatia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) impotriva deciziei Judecatoriei Medgidia de a admite cererea de eliberare a omului de afaceri.

Gigi Becali afla, vineri, daca va fi eliberat conditionat din inchisoare

Finantatorul echipei de fotbal Steaua George Becali afla, vineri, daca va fi eliberat conditionat din penitenciar. Magistratii Tribunalului Constanta au judecat, marti, cererea de eliberare conditionata, in cazul omului de afaceri, insa au amanat pronuntarea sentintei.

Elena Udrea, vizitata de mama ei si de Ruxandra Dragomir in arest. Prietena fostului ministru: Luni sau marti, Elena va intreprinde niste masuri care vor avea ecou (VIDEO)

00 Ruxandra Dragomir a declarat, dupa ce a vizitat-o vineri pe Elena Udrea, ca aceasta se simte bine, dra ca nu poate accepta cu se afla inca in arest. Se simte bine insa nu accepta ca.

Elena Udrea petrece Pastele in arest. Contestatia la masura preventiva a fost respinsa

Elena Udrea ramane in arest preventiv in dosarul Gala Bute, pana la sfarsitul lunii aprilie, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins contestatia fostului ministru al Dezvoltarii si Turismului fata de prelungirea masurii, dispusa in 23 martie, potrivit Mediafax. Decizia instantei supreme este definitiva.

Elena Udrea cere inlocuirea masurii arestului preventiv (VIDEO)

Elena Udrea cere inlocuirea masurii arestului preventiv cu masura arestului la domiciliu sau cercetarea sub control judiciar, informeaza B1 TV. Cererea fostului ministru se va judeca vineri de catre magistratii.

Avocat: Elena Udrea se va plange la CEDO pentru conditiile din detentie

Avocatul Elenei Udrea a anuntat ca va depune o plangere la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) cu privire la conditiile din detentie, informeaza Realitatea.

Elena Udrea, vizitata de mama ei si de Ruxandra Dragomir in arest

Ruxandra Dragomir si mama Elenei Udrea au mers vineri sa o viziteze pe aceasta in arest, informeaza B1 TV. La sosirea la Arestul Politiei Capitalei, Ruxandra Dragomir a declarat ca nu se astepta ca magistratii.

Elena Udrea ramane in arest preventiv: inalta Curte a respins contestatia fostului ministru. Decizia este definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins contestatia Elenei Udrea fata de prelungirea masurii arestului preventiv in dosarul Gala Bute, dispusa in 23 martie, astfel incat fostul ministru al.

Elena Udrea cere inlocuirea arestului preventiv

ACTUALIZARE 14:44 Avocat: Vom depune o plangere la CEDO Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a anuntat luni ca va depune o plangere la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) pentru nereguli din dosarul Gala Bute. * Fosta consiliera a Elenei Udrea, Kohalmi, la DNA: Nu am cunostinta de fapte ilegale comise de doamna Udrea.

Gigi Becali iese din inchisoare dupa ce a scris doua carti si a executat o treime din pedeapsa

Gigi Becali va fi eliberat conditionat din Penitenciarul Poarta Alba, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani si sase luni de inchisoare, decizia fiind luata, vineri, de Tribunalul Constanta, care a respins contestatia procurorilor DNA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2735 seconds )