Libnet.ro
UNICEF

12:00

Elena Udrea, aflata sub control judiciar, a mers din nou la Sectia 2 Politie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Elena Udrea, aflata sub control judiciar, a mers din nou la Sectia 2 Politie

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, vineri, pentru a doua oara in aceasta saptamana, la Sectia 2 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga conform programului stabilit dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft, in care este. continuă pe Wall-Street Ro

Elena Udrea, aflata sub control judiciar, a mers, din nou, la Sectia 2 de Politie

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, vineri, pentru a doua oara in aceasta saptamana, la Sectia 2 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga conform programului stabilit dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft, in care este urmarita penal, informeaza Mediafax.

Elena Udrea, aflata sub control judiciar, a mers la Sectia 2 Politie

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, azi, la Sectia 2 de Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga conform programului stabilit, dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft, in care este urmarita penal pentru spalare de bani si fals in declaratiile de avere.

Elena Udrea, aflata sub control judiciar, a mers din nou la Sectia 2 Politie

Elena Udrea s-a prezentat, vineri, pentru a doua oara in aceasta saptamana, la Sectia 2 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga conform programului stabilit dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft, in care este urmarita penal.

Adriean Videanu, ELIBERAT din AREST. Fostul ministru va ramane sub control judiciar

Judecatorii au decis ca fostul ministru al Economiei sa fie eliberat din arest. Videanu va ramane insa sub control judiciar, asemenea Elenei Udrea. Avocatul lui Videanu a declarat pentru Stirile Diminetii de la.

Trei femei din dosarul de proxenetism al asistentelor TV vor fi cercetate sub control judiciar

Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 au decis ca cele trei femei care au fost aduse cu propunere de arestare preventiva din partea procurorilor DNA sa fie cercetate sub control judiciar. Au fost numeroase discutii.

Nicusor Constantinescu ramane sub control judiciar, a decis definitiv Curtea de Apel Constanta

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, ramane in continuare sub control judiciar. Decizia Curtii de Apel Constanta este definitiva. Curtea de Apel Constanta a respins, joi, contes.

Primarul suspendat al municipiului Bacau, Romeo Stavarache, pus sub control judiciar

Primarul suspendat al municipiului Bacau, Romeo Stavarache, si omul de afaceri Liviu Goian, plasati in arest la domiciliu intr-un dosar de coruptie, vor fi cercetati sub control judiciar. Decizia luata marti.

Dosarul Dragonul Rosu: Trei chinezi arestati, alti 12 si un roman sub control judiciar, pentru evaziune de 100 milioane de dolari

Trei cetateni chinezi au fost arestati iar alti 12 si un roman au fost pusi sub control judiciar in dosarul de evaziune de la Dragonul Rosu, cu un prejudiciu estimat la 100 de milioane de dolari, in timp ce doi cetateni chinezi sunt in continuare cautati, procurorii cerand arestarea lor in lipsa, informeaza Mediafax.

Dosarul de evaziune de la Dragonul Rosu: Trei chinezi arestati si alti 12 sub control judiciar

Trei cetateni chinezi au fost arestati, iar alti 12 si un roman au fost pusi sub control judiciar in dosarul de evaziune de la Dragonul Rosu, informeaza Mediafax.

UPDATE. Videanu, eliberat. Va fi cercetat sub control judiciar in dosarul Alinei Bica. Sotia lui, audiata la DNA

Adriean Videanu va fi cercetat sub control judiciar in cel de-al doilea dosar al Alinei Bica, in timp ce fosta sefa a DIICOT, consilierul acesteia Florentin Mihailescu, Dorin si Alin Cocos raman in arest, a declarat avocatul lui Videanu, Cristian Ene, informeaza Mediafax.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )