Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea: Cercetarea in cazul lui Victor Ponta nu este una politica. E primul pas pentru a da jos Guvernul

B1 B1,
Elena Udrea: Cercetarea in cazul lui Victor Ponta nu este una politica. E primul pas pentru a da jos Guvernul

Elena Udrea a declarat duminica seara ca cercetarea penala in cazul premierului Victor Ponta nu este una politica, cum a fost in cazul sau. in cazul lui Ponta, nu. La mine a fost pe repede inainte pentru ca. continuă pe B1

Elena Udrea: Cercetarea in cazul lui Victor Ponta nu este una politica. E primul pas pentru a da jos Guvernul (VIDEO)

Elena Udrea a declarat duminica seara ca cercetarea penala in cazul premierului Victor Ponta nu este una politica, cum a fost in cazul sau. in cazul lui Ponta, nu. La mine a fost pe repede inainte pentru ca.

PNL: Victor Ponta, un lider etno-populist. De cand e in fruntea Guvernului, relatia cu Ungaria s-a inrautatit

Secretarul executiv al PNL, Radu Carp, afirma ca relatia dintre Romania si Ungaria s-a inrautatit de cand Victor Ponta este in fruntea guvernului, acesta fiind un lider etno-populist, care continua traditia lui Ion Iliescu, colaborand cu.

Victor Ponta: PNL nu are pe nimeni. Nu poti sa guvernezi tara cu toti Predoii

Premierul Victor Ponta este de parere ca PNL nu are pe nimeni cu care sa poata guverna. Seful Executivului a precizat ca tara nu poate fi condusa de toti Predoii, explicand ca PNL a mai fost la guvernare.

Elena Udrea: Premierul este haituit si se ascunde prin Caraibe, presedintele se plimba cu Prima Doamna sub pretextul ca reprezinta tara, iar parlamentul este in vacanta. Nimeni nu este capabil sa traseze un drum clar pentru Romania

Elena Udrea si-a anuntat revenirea inca de luni, fostul ministru pornind o serie de atacuri la politicieni. Joi, fosta sefa a PMP ii ataca pe Victor Ponta si Klaus Iohannis. Premierul este haituit si se.

Nimeni nu scapa de ATACURILE Elenei Udrea. Ce spune despre Iohannis, Ponta si Nitu

Daca in ultimele postari Elena Udrea si-a anuntat revenirea in prim-planul vietii politice din Romania, in noua postarea de pe contul sau de Facebook, fostul ministru al Dezvolarii iese la atac si nicio un personaj politic important nu scapa de criticile sale. Udrea nu l-a uitat nici pe procororul general, Tiberiu Nitu, despre care spune ca deschide dosare penale adversarilor lui Victor Ponta.

Elena Udrea: Sunt total de acord cu castrarea chimica a violatorilor si inchisoarea pe viata a pedofililor

Elena Udrea a postat pe contul personal de Facebook un mesaj referitor la cazul violului de la Vaslui, fostul lider al Partidului Miscarea Populara precizand ca e total de acord cu castrarea chimica a violatorilor si inchisoarea pe viata a pedofililor.

Masura controlului judiciar in cazul lui Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, prelungita cu inca 60 de zile

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, ramane sub control judiciar, avand in vedere ca procurorii DNA Ploiesti i-au prelungit vineri masura cu inca 60 de zile in dosarul in care acesta este.

Elena Udrea, invitata lui Silviu Manastire, duminica seara, la Dosar de politician

Elena Udrea este invitata lui Silviu Manastire duminica seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, difuzata pe B1 TV. Alaturi de Elena Udrea, la emisiune va participa si Ion Cristoiu. Emisiunea se va.

Elena Udrea, despre anuntul fostului presedinte privind inscrierea in PMP: Ma asteptam. E nevoie de Traian Basescu in politica

Elena Udrea a declarat ca se astepta la anuntul lui Traian Basescu privind inscriera in PMP, deparece sustine aceasta, este nevoie de un om ca el in politica. Nu stiam dinainte. Cred ca este nevoie de.

Elena Udrea, despre anuntul fostului presedinte privind inscrierea in PMP: Ma asteptam. E nevoie de Traian Basescu in politica (VIDEO)

Elena Udrea a declarat ca se astepta la anuntul lui Traian Basescu privind inscriera in PMP, deparece sustine aceasta, este nevoie de un om ca el in politica. Nu stiam dinainte. Cred ca este nevoie de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )