Libnet.ro
UNICEF

00:08

Elena Udrea va fi dusa maine la un control ginecologic, impotriva vointei sale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Elena Udrea va fi dusa maine la un control ginecologic, impotriva vointei sale

Echipa de comunicare a Elenei Udrea anunta ca aceasta va fi dusa maine dimineata, impotriva vointei sale, la Spitalul Dimitrie Gerota pentru control ginecologic, desi a declarat ca nu vrea sa faca acest control, pentru a-si exercita dreptul de a refuza in fata medicului de la spital. continuă pe Ziarul Bursa

Elena Udrea, obligata sa mearga in catuse la ginecolog

Elena Udrea a transmis, pe pagina de socializare Facebook, prin intermediul echipei de comunicare, ca, joi, va fi dusa la Spitalul Dimitrie Gerota, pentru un control Ginecologic, impotriva vointei sale.

Elena Udrea va fi dusa la medic impotriva vointei sale: O situatie umilitoare sa duci o femeie in catuse la ginecolog

Elena Udrea a transmis un nou mesaj prin intermediul paginii de Facebook. Potrivit echipei de comunicare a fostului ministru, aceasta va fi dusa, impotriva vointei sale, la un control ginecologic. Udrea scrie ca.

Elena Udrea, in catuse la ginecolog - contul de Facebook al fostului ministru

Elena Udrea va fi dusa joi dimineata, la ora 10, impotriva vointei sale, la Spitalul Dimitrie Gerota pentru control ginecologic, potrivit unei postari publicate pe contul de Facebook al fostului ministru, semnata echipa de comunicare.

Elena Udrea, in catuse la ginecolog

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat pe contul sau de Facebook un mesaj in care arata ca fostul ministru va fi dus la un control ginecologic, in pofida dorintei sale.

Asa ar putea SCAPA Elena Udrea: Niciunul din mituitori NU a discutat DIRECT cu Elena Udrea. Cine ar putea cadea in locul ei

Elena Udrea se apara din nou pe Facebook, din arest, si spune ca denuntatorii sai au dat declaratii contradictorii chiar in aceeasi zi. Initial, Gheorghe Nastasia le-ar fi spus anchetatorilor ca nu i-a dat.

Elena Udrea: Informatiile ca Udrea ar fi cedat in arest sunt aberatii. Conditiile nu sunt cele mai bune, dar nici de natura sa franga un om ca Udrea

Elena Udrea a transmis luni un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare prin care tinut sa dezminta informatiile din presa potrivit carora ar fi inceput sa planga in.

Un staret din Moldova se roaga pentru Elena Udrea: Are un suflet bun, dar au fost multi care au profitat de ea

Elena Udrea trece printr-o perioada foarte grea, dar se pare ca este sustinuta din partea clericilor. Mai exact, cel mai recent sustinator al Elenei Udrea este staretul Manastirii din Leucusesti, judetul Suce.

Profetia staretului Ioil pentru Elena Udrea: Va ajunge din nou pe functie, chiar daca acum a cazut. Trebuie sa-si refaca viata, sa aiba un barbat alaturi

Staretul care anul trecut i-a prezis ca va castiga alegerile prezidentiale, se roaga acum in biserica manastirii pentru Elena Udrea si ar vrea sa o viziteze in arest. Parintele Ioil o sfatuieste pe Udrea sa-si refaca viata si a profetit ca, desi acum este in arest, va reveni pe o functie importanta.

Elena Udrea, mesaj despre actiunile DNA: Pentru unii muma, pentru altii ciuma

Deputata Elena Udrea a postat, luni, pe reteaua de socializare Facebook, un mesaj referitor la decizia Instantei supreme de a respinge prima contestatie a Elenei Udrea si conturat logica pe care au mers multi.

Ruxandra Dragomir: Elena Udrea e puternica si demna. E inchisa fara probe, doar in baza unor denunturi

Elena Udrea a transmis un nou mesaj din arestul politiei, de aceasta data prin intermediul prietenei sale, Ruxandra Dragomir. Udrea subliniaza, ca de fiecare data, abuzul la care este supusa prin masura arestului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )