Libnet.ro
UNICEF

00:08

Profetia staretului Ioil pentru Elena Udrea: Va ajunge din nou pe functie, chiar daca acum a cazut. Trebuie sa-si refaca viata, sa aiba un barbat alaturi

Adevărul Adevărul,
Profetia staretului Ioil pentru Elena Udrea: Va ajunge din nou pe functie, chiar daca acum a cazut. Trebuie sa-si refaca viata, sa aiba un barbat alaturi

Staretul care anul trecut i-a prezis ca va castiga alegerile prezidentiale, se roaga acum in biserica manastirii pentru Elena Udrea si ar vrea sa o viziteze in arest. Parintele Ioil o sfatuieste pe Udrea sa-si refaca viata si a profetit ca, desi acum este in arest, va reveni pe o functie importanta. continuă pe Adevărul

Ion Cristoiu: Vestea arestului preventiv de 30 de zile pentru Elena Udrea nu m-a surprins. Ce se urmareste prin tinerea ei in puscarie?

Elenei Udrea i s-a prelungit masura arestului preventiv, fapt care nu l-a surprins deloc pe jurnalistul Ion Cristoiu, asa cum sustine acesta pe blogul sau, ba mai mult decat atat, el mai adauga ca nici pe Elena.

Elena Udrea, pe Facebook: Principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca a fost casatorit cu Elena Udrea

Elena Udrea a postat, sambata un mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei de comunicare, intitulat Denuntatorii buni si denuntatorii rai, in care arata ca, Dorin cocos este nevinovat si ca singurul motiv pentru care se afla in arest este ca a fost casatorit cu Elena Udrea.

Elena Udrea, pe Facebook: Dupa ce DNA si Inalta Curte s-au opus punerii in libertate, se poate spune ca principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca a fost casatorit cu Elena Udrea

Elena Udrea afirma, intr-un mesaj postat sambata pe pagina sa de Facebook, ca, dupa ce DNA si Inalta Curte s-au opus punerii in libertate a fostului sau sot, se poate spune ca, intr-adevar, principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca `a fost casatorit cu Elena Udrea`. Sentimentul este ca fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului este tinta si ca toti oamenii apropiati de aceasta trebuie sa fie condamnati la purgatoriu, scrie ea.

Elena Udrea: Principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca a fost casatorit cu Elena Udrea. Oamenii apropiati trebuie sa fie condamnati la purgatoriu

Elena Udrea transmite, pe Facebook, ca dupa ce DNA si iCCJ s-au opus punerii in libertate, se poate spune ca principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca a fost casatorit cu ea. Elena Udrea arata ca Dorin.

Elena Udrea, mesaj despre actiunile DNA: Pentru unii muma, pentru altii ciuma

Deputata Elena Udrea a postat, luni, pe reteaua de socializare Facebook, un mesaj referitor la decizia Instantei supreme de a respinge prima contestatie a Elenei Udrea si conturat logica pe care au mers multi.

Elena Udrea: Informatiile ca Udrea ar fi cedat in arest sunt aberatii. Conditiile nu sunt cele mai bune, dar nici de natura sa franga un om ca Udrea

Elena Udrea a transmis luni un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare prin care tinut sa dezminta informatiile din presa potrivit carora ar fi inceput sa planga in.

Ruxandra Dragomir: Elena Udrea e puternica si demna. E inchisa fara probe, doar in baza unor denunturi

Elena Udrea a transmis un nou mesaj din arestul politiei, de aceasta data prin intermediul prietenei sale, Ruxandra Dragomir. Udrea subliniaza, ca de fiecare data, abuzul la care este supusa prin masura arestului.

Exces de putere: Elena Udrea i-a pus SECHESTRU lui Dorin Cocos, inaintea procurorilor

Elena Udrea i-a pus sechestru pe averea lui Dorin Cocos, inaintea procurorilor, a afirmat Oana Stancu, vineri, la Exces de putere, de la Antena 3. Este vorba despre actul de partaj incheiat la divortul dintre Elena.

Elena Udrea a primit flori in arest. Cine a vizitat-o pe protejata lui Basescu

Elena Udrea a primit flori in Arestul Central. Mama si prietena sa cea mai buna,Ruxandra Dragomir au vizitat-o in aceasta dimineata. Ruxandra Dragomir a declarat ca nu a vizitat-o pana acum pe Elena.

Elena Udrea, vizitata de mama ei si de Ruxandra Dragomir in arest (VIDEO)

15 Mama Elenei Udrea a parasit ArestulCentral al Politiei Capitalei fara a afce declaratii in fata presei. Elena Udrea a fost vizitata in arestul central de mama sa si de Ruxandra Dragomir,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )