Libnet.ro
UNICEF

07:00

Elena Udrea a fost HUIDUITA popular, in miscare. Emil Boc si-a cumparat sosete la comemorarea lui Avram Iancu

Antena3 Antena3,
Elena Udrea a fost HUIDUITA popular, in miscare. Emil Boc si-a cumparat sosete la comemorarea lui Avram Iancu

Elena Udrea a avut parte de o repriza serioasa de huiduieli, in urma cu putina vreme, la Tebea. in vreme ce multi isi aratau dezacordul fata de prezenta domniei sale, Udrea a continuat sa se. continuă pe Antena3

Emil Boc risca excluderea din PDL in urma sustinerii candidaturii Elenei Udrea la Presedintie (VIDEO)

Fostul premier, Emil Boc risca sa fie exclus din Partidul Democrat Liberal, in urma sustinerii candidaturii Elenei Udrea la prezidentiale. Masura va fi discutata in PDL, desi presedintele Vasile Blaga nu este.

Candidatul PMP la prezidentiale, Elena Udrea, a cantat live intr-o emisiune televizata (VIDEO)

Elena Udrea, candidatul Partidului Miscarea Populara, a interpretat in direct o melodie drept provocare intr-o emisiune televizata. Udrea a fost invitata intr-o emisiune de tip tabloid, ocazie cu care a cantat liv.

Video Elena Udrea a cantat live intr-o emisiune TV

Prezidentiabilul PMP, Elena Udrea, a fost invitata, miercuri seara, intr-o emisiune TV, in care a acceptat provocarea prezentatorilor de a canta live, impreuna cu o formatie profesionista.

VIDEO Elena Udrea a cantat in direct: Tu nu ai timp, tu nu ai lacrimi. Nimic din tine n-ai sa mi dai

Candidatul PMP la prezidentiale, Elena Udrea, a cantat live, miercuri seara, intr-o emisiune de tip tabloid la Kanal D, completand astfel actiunile de campanie electorala cu care spera sa castige simpatia publicului. Udrea s-a mai remarcat printr-o serie de gesturi populiste: vizita la manastirea Tismana, care ulterior a primit de la Guvern 2 milioane de lei, la fel ca manastirea Nicula vizitata de premierul Ponta. Elena Udrea incerca sa para populara si pe pagina sa de Facebook, unde a postat imagini cu ea cumparand salam Victoria, paine si ardei de la alimentara, dar cu IPad-ul in mana.

Elena Udrea: Initiativa de suspendare a presedintelui este iresponsabila

Initiativa presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, de suspendare a presedintelui Basescu, este una iresponsabila, neserioasa, nici nu iau in seama aceasta initiativa, a declarat, sambata, la Targoviste, Elena Udrea.

Elena Udrea, despre ideea suspendarii presedintelui ridicata de Tariceanu: Sa vorbesti despre acest lucru cu doua luni inainte de alegeri arata cat de responsabil esti ca om politic (VIDEO)

Prezidentialul PMP Elena Udrea a comentat, sambata, propunerea presedinteluiSenatuluiCalin Popescu Tariceanu privind organizarea unui referendum despre suspendarea presedintelui, spunand ca aceasta.

Elena Udrea, despre declaratia lui Tariceanu privind suspendarea presedintelui: E o gluma proasta

Elena Udrea a apreciat, vineri, declaratia lui CalinPopescu Tariceanu privind suspendarea presedintelui ca fiind o gluma proasta. Fiind intrebata ce parere are despre declaratia.

Elena Udrea: Condamn ferm ordonanta alesilor traseisti care incalca practic statul de drept (VIDEO)

Candidatul Partidului Miscarea Populara la Presedintie, Elena Udrea, a condamnat ferm Ordonanta Traseismului, declarand joi ca aceasta incalca practic statul de drept. Personal, dar si in calitate de.

Elena Udrea a cantat live la TV! Ascult-o si spune cum ti se pare prestatia!

Elena Udrea a uimit pe toata lumea aseara cand, invitata la WOWBiz, s-a ridicat de pe canapea si a urcat pe scena alaturi de bandul emisiunii pentru a canta live o piesa in limba romana. Iata inregistrarea.

Emil Boc: Elena Udrea are o mentalitate sanatoasa

Primarul Clujului, Emil Boc, totodata fost premier si fost presedinte al PDL, Emil Boc, a declarat, la o emisiune a unei publicatii locale, ca va vota cu Elena Udrea la alegerile prezidentiale si ca aceasta are o mentalitate sanatoasa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )