Libnet.ro
UNICEF

06:00

Elena Udrea, mesaj pentru Mihai Gadea citand din Arsenie Boca

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea, mesaj pentru Mihai Gadea citand din Arsenie Boca

Deputatul Elena Udrea l-a felicitat, public, pe Mihai Gadea de ziua sa, desi fostul ministru al Dezvoltarii a fost pus la zid aproape seara de seara la Antena 3 in ultimii 10 ani. Mesajul postat de Elena Udrea pe facebook este o inlantuire de citate cu substrat biblic. continuă pe Adevărul

Elena Udrea, mesaj cu subinteles pentru seful Antena 3

Elena Udrea nu a ratat ocazia de a puncta nevoia de iertare a dusmanilor, cu referire directa la unul dintre jurnalistii care au criticat-o cel mai intens in ultimii ani. Pe contul sau de Facebook, fosta sefa a PMP l-a felicitat de ziua sa de nastere pe Mihai Gadea, intr-un mesaj cu o anumita tenta moralizatoare.

Mihai Gadea, la ceas aniversar. Cum arata directorul Antena 3 in urma cu 30 de ani

Mihai Gadea, directorul Antena 3 si realizatorul emisiunii Sinteza Zilei a postat, duminica, pe pagina sa de Facebook, o poza de cand avea 9 ani. Primise in dar prima sa cravata. De atunci si pana astazi.

Mihai Gadea: Nu prea mai am asteptari foarte serioase de la instantele din Constanta

Este inadmisibil ca Izaura, care si-a cerut inapoi banii pe care i-a dat drept spaga lui Mircea Basescu, sa primeasca o sentinta mai mare decat acesta, spune Mihai Gadea. Este o incercare josnica de a-l sca.

Seicii au recurs la ultima solutie. Credit la banca pentru salariul lui Piturca din Arabia Saudita

Victor Piturca a dat o noua lovitura in Arabia Saudita, dupa ce a revenit la echipa care l-a dat afara in primavara anului trecut, Al Ittihad. Seicii care conduc clubul din Jeddah au recurs la o solutie disperata pentru.

Consiliul Concurentei a amendat doua companii pentru trucarea unei licitatii din programul Cornul si Laptele

Consiliul Concurentei a sanctionat companiile Sole Mizo Romania S. si Agro-Pan-Star S. cu amenzi in valoare totala de 1. 938 lei aproximativ 298. 500 euro) pentru trucarea licitatiei organizate in 2012 de Consiliul Judetean Harghita pentru achizitia produselor lactate, in cadrul Programului Cornul si Laptele pentru anul scolar 2012-2013, transmite un comunicat al Consiliului trimis redactiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )