Libnet.ro
UNICEF

09:30

Elena Udrea: PMP isi doreste sa fie un partid altfel. Nu suntem partidul celor cu doctorate la Sorbona

Hotnews Hotnews,
 Elena Udrea: PMP isi doreste sa fie un partid altfel. Nu suntem partidul celor cu doctorate la Sorbona

Prezenta joi la Cluj, Elena Udrea, presedinta PMP, a declansat un nou atac la adresa intelectualilor din Partidul Miscarea Populara PMP) care nu o sustin si care au candidat impotriva sa. Udrea a cerut demisia lui Horea Uioreanu din fruntea Consiliului Judetean Cluj si alegeri anticipate, dar a lasat de inteles ca Adrian Papahagi nu ar indeplini calitatile necesare pentru a fi candidatul partidului. PMP isi doreste sa fie un partid altfel, dar partid altfel nu inseamna partidul celor cu doctorate la Sorbona, desi sunt bineveniti si ei, a afirmat Udrea. continuă pe Hotnews

Elena Udrea: PMP va sustine un candidat comun al dreptei in cursa pentru Cotroceni daca acela va fi Cristian Diaconescu

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, joi, ca formatiunea pe care o conduce va sustine candidatul comun al dreptei la prezidentiale daca PDLsi PNL il vor sustine astfel pe Cristian Diaconescu. Nu.

Subiectele Zilei: Dosarul ICA. Ziua Z pentru Dan Voiculescu; Cum vad rusii harta Europei in 2035; Elena Udrea: PMP reprezinta Opozitia. PNL si PDL, neputinta si aroganta; Cum a ajuns Polonia liderul Europei de Est. Si ce i-a lipsit Romaniei

Curtea de Conturi: Primaria Sectorului 3 a platit ilegal 8,2 milioane de euro catre firma Rosal, controlata de Silviu Prigoana. Primaria Sectorului 3. FIFA face bani, jefuieste organizatorii si forteaza legislatia locala. Un moderator britanic face dezvaluiri socante despre forul mondial.

Elena Udrea seamana vrajba in PMP. Cine va fi candidatul REAL al Miscarii Populare pentru prezidentiale

Elena Udrea provoaca scandal dupa scandal in randul oamenilor din propriul partid. Teodor Baconschi se plange ca Elena Udrea i-a evacuat si marginalizat pe intelectualii din partid. Democrat-liberalii sunt.

Ce fel de arme politice sunt Dan Diaconescu si Elena Udrea

Cele doua partide care au monopolizat scena politica in campania electorala pentru europarlamentare, PSD si PMP, isi pun acum pe masa si armele cu care vor sa castige batalia prezidentiala. Le cunoastem acum planurile de a atrage electoratul, desi nu le stim inca sigur candidatii.

Presedintele PMP, Elena Udrea, la Cluj: Voi ramane un om politic loial proiectului lui Traian Basescu pentru Romania

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat ca, joi, 12 iunie, la Cluj, intr-o conferinta, ca va ramane un om politic loial proiectului presedintelui Traian Basescu pentru Romania.

Elena Udrea la Cluj: Cristian Diaconescu este un candidat mai bun la prezidentiale decat Catalin Predoiu si Klaus Iohannis

Presedintele PMP, Elena Udrea, a afirmat, joi, 12 iunie, intr-o conferinta de presa, la Cluj, ca partidele de dreapta ar trebui sa il sustina pe Cristian Diaconescu drept candidat unic al dreptei la prezidentiale, in opinia Elenei Udrea, Diaconescu este mai bun decat candidatul PDL la prezidentiale, Catalin Predoiu, sau decat Klaus Iohannis.

Elena Udrea: Protejate sau sustinute au fost foarte multe colege in politica, de la Anca Boagiu, la Monica Macovei sau Roberta Anastase. Una singura si-a asumat sa ramana pana la capat

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat joi ca indiferent cat va dura cariera sa politica, va ramane un om politic loial proiectului presedintelui Traian Basescu pentru Romania, aratand ca mai multe femei din viata politica, printre care Anca Boagiu, Monica Macovei si Roberta Anastase, au fost sustinute de Traian Basescu insa ea este singura care si-a asumat sa ramana pana la capat alaturi de proiectul presedintelui, indiferent cata suparare a generat aceasta loialitate.

Elena Udrea: Diaconescu are sanse reale sa invinga candidatul PSD la prezidentiale

Presedintele PMP Elena Udrea a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca partidul sau are incredere ca deputatul Cristian Diaconescu va reusi sa castige alegerile prezidentiale.

Elena Udrea: Avem convingerea ca Diaconescu are sanse reale sa invinga candidatul PSD la prezidentiale

Presedintele PMP Elena Udrea a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca partidul sau are incredere ca deputatul Cristian Diaconescu va reusi sa castige alegerile prezidentiale. Am dat un.

Elena Udrea: Avem convingerea ca Diaconescu are sanse reale sa invinga candidatul PSD la prezidentiale (VIDEO)

Presedintele PMP Elena Udrea a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca partidul sau are incredere ca deputatul Cristian Diaconescu va reusi sa castige alegerile prezidentiale. Am dat un.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2814 seconds )