Libnet.ro
UNICEF

22:00

Elena Udrea, PROTEJATA unui sistem putred, striga acum CORUPTIE. De ce nu a verificat Udrea caietele de sarcini, cand era la putere?!

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, PROTEJATA unui sistem putred, striga acum CORUPTIE. De ce nu a verificat Udrea caietele de sarcini, cand era la putere?!

Se inteteste razboiul declaratiilor intre Elena Udrea si fosta colega din PDL, Cristina Traila. Fosta sefa a ANRMAP o acuza in mod direct pe Elena Udrea:As fi vrut sa tac si sa privesc la aceasta. continuă pe Antena3

Elena Udrea SPUNE TOT. Ma intreb daca vor mai fi avocati care sa ma apere

Fosta protejata a lui Traian Basescu a facut si alte dezvaluiri incendiare. Elena Udrea spune ca Sebastian Ghita l-a vizitat pe Dorin Cocos in arest. in interviul acordat pentru Gandul. info, Udrea.

Elena Udrea are program martea si vinerea. Azi se va prezenta la sectia de politie, pentru ca se afla sub control judiciar

Elena Udrea trebuie sa se prezinte astazi la Sectia 2 de Politie din Capitala. Fostul ministru al turismului se afla acum sub control judiciar si trebuie sa treaca pe la politie in fiecare marti.

Elena Udrea, despre reactiile la dezvaluirile sale: Arata teama pe care o genereaza SRI-ul celor cu secrete in dulap/ Ma astept la absolut orice, inscenari, dezvaluiri, fotografii

Elena Udrea a comentat sambata, pe pagina sa de Facebook, reactiile aparute dupa dezvaluirile pe care le-a facut in interviul acordat HotNews. ro, ea apreciind ca s-a creat panica pentru ca a acuzat un general de serviciu secret, iar aceasta reactie arata teama pe care o genereaza SRI-ul celor cu secrete in dulap, politicieni, presa etc. Ea mai afirma ca se asteapta la absolut orice, inscenari, dezvaluiri, fotografii etc. , pentru ca acum vor dori si mai mult sa-mi inchida gura.

Primele declaratii ale lui Traian Basescu, dupa dezvaluirile facute de Elena Udrea

Traian Basescu are o prima reactie dupa dezvaluirile facute de Elena Udrea, informeaza psnews. ro. Contactat de Libertatea, fostul presedinte a raspuns, prin intermediul unui e-mail, ca deocamdata nu dore.

VIDEO. Elena Udrea: Tot ce mi se intampla este din cauza declaratiilor mele despre generalul Coldea. Ma simt mai in siguranta supravegheta de politie

Elena Udrea: Vreau sa fac cateva precizari legate de Gala Bute. Sunt vinovata ca am vrut sa-l aduc in Romania pe Lucian Bute. Am dorit ca acest meci sa se intample in tara lui. Daca este o vina ca am vrut sa promovez Romania folosind imaginea unui mare sportiv, mi-o asum.

Elena Udrea: Tot ce mi se intampla este din cauza declaratiilor mele despre generalul Coldea. Ma simt mai in siguranta supravegheta de politie

Elena Udrea: Vreau sa fac cateva precizari legate de Gala Bute. Sunt vinovata ca am vrut sa-l aduc in Romania pe Lucian Bute. Am dorit ca acest meci sa se intample in tara lui. Daca este o vina ca am vrut sa promovez Romania folosind imaginea unui mare sportiv, mi-o asum.

DNA cere aviz pentru inceperea urmarii penale pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute

Procurorii DNA cer aviz CamereiDeputatilor pentru inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute, relateaza potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. in.

Referatul procurorilor in dosarul Gala Bute: Rudel Obreja a luat credit de la BRD ca urmare a influentei exercitate de catre Elena Udrea / Udrea mergea cu Obreja la intalnire cu functionarii Ministerului, care se opuneau insa finantarii galei de box

Procurorii DNA sustin in referatul de arestare preventiva a lui Rudel Obreja ca Elena Udrea si-ar fi exercitat influenta pe langa BRD astfel ca banca sa imprumute firma lui Rudel Obreja cu 10 milioane de lei pentru organizarea Galei Bute in 2011. Procurorii mai arata ca Elena Udrea - care isi delegase dreptul de semnatura secretarului general al ministerului - participa alaturi de Rudel Obreja la intalniri cu angajatii Ministerului Dezvoltarii, care le explicau ca ministerul nu poate plati toate cheltuielile de organizare a galei.

VIDEO Elena Udrea: Nu m-ar mira sa continue abuzurile, chiar si cu o incercare de arestare. / Nu ma astept la loialitate si sustinere din partea nimanui

Elena Udrea a declarat marti, dupa s-a prezentat la Sectia 2 de Politie, in cadrul controlului judiciar, ca dupa abuzurile pe care le vede, nu s-ar mira sa continue chiar si cu o incercare de arestare a sa, desi nu exista, spune ea, niciun motiv, Udrea adaugand ca repartizarea fondurilor pentru Gala Bute nu a fost ilegala. Intrebata daca intentioneaza sa demisioneze din Parlament, Elena Udrea, a spus: Pai si daca demisionez, tot trebuie sa-mi dea aviz domnul Klaus Iohannis.

Dosarul Gala Bute: DNA cere inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton. Cum se apara Udrea si Ariton

Procurorii anticoruptie cer, luni, aviz pentru inceperea urmaririi penale a parlamentarilor Elena Udrea si Ion Ariton, cercetati in dosarul Gala Bute.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2131 seconds )