Libnet.ro
UNICEF

09:30

Elena Udrea: Puterea i-a luat mintile lui Victor Ponta

B1 B1,
Elena Udrea: Puterea i-a luat mintile lui Victor Ponta

Presedintele PMP, Elena Udrea, l-a atacat dur pe premierul Victor Ponta, atentionand asupra tentatiei dictatoriale a acestuia. intr-un interviu pentru EVZ, candidatul Miscarii Populare la Cotroceni. continuă pe B1

VIDEO: Elena Udrea si-a depus candidatura la prezidentiale. A strans peste 400.000 de semnaturi

Elena Udrea a venit la BEC impreuna cu seful sau de campanie, Eugen Tomac, si presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, precum si o serie de simpatizanti ai PMP imbracati cu tricouri pe care era imprimat portretul Elenei Udrea.

Elena Udrea si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale

Presedinta Partidului Miscarea Populara PMP), Elena Udrea, a depus azi la Biroul Electoral Central BEC) listele de semnaturi pentru sustinerea candidaturii sale la Presedintie, transmit surse din presa.

Elena Udrea si-a depus candidatura pentru alegerile prezidentiale

Elena Udrea si-a depus, luni, candidatura la alegerile prezidentiale din luna noiembrie, din partea Partidului Miscarea Populara. imi voi dedica viata Romaniei si romanilor, in calitate de presedinte.

Elena Udrea: Multumesc presedintelui pentru semnatura de sustinere. Luni imi voi depune candidatura la BEC

Presedintele PMP, Elena Udrea, i-a multumit, duminica, sefului statului pentru semnatura pe care acesta i-a acordat-o pentru sustinerea la alegerile prezidentiale, adaugand ca acum se simte pregatita sa.

VIDEO Traian Basescu a semnat in Parcul Herastrau pentru Elena Udrea: E un om loial obiectivelor ei

Presedintele Traian Basescu a mers duminica in Parcul Herastrau, unde echipa Partidului Miscarea Populara strange semnaturi pentru Elena Udrea, si a semnat pe listele acesteia, in prezenta presei. Am semnat pentru candidatul in care cred, a declarat Basescu.

Elena Udrea: Lansarea candidaturii lui Victor Ponta a costat doua milioane de euro

Liderul PMP, Elena Udrea, a afirmat, pe pagina sa de Facebook, ca lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale a costat doua milioane de euro. De mult nu am vazut ceva mai penibil, lipsit de.

Elena Udrea: Ponta isi face o lansare ca in Coreea de Nord

Aflata in Bistrita la un targ de produse traditionale, Elena Udrea a declarat ca a plecat din Capitala pentru ca orasul este ocupat de PSD-istii veniti la lansarea candidaturii lui Victor Ponta.

Elena Udrea, despre lansarea lui Ponta la prezidentiale: Se lanseaza precum liderul nord-coreean. Sa ai asa o lansare arata dispretul fata de oameni

Elena Udrea a afirmat, sambata, la Bistrita, ca Victor Ponta a blocat strazile pentru lansarea candidaturii la prezidentiale, iar cei 70. 000 de oameni adusi pe Arena Nationala vor fi nevoiti sa ii.

Elena Udrea: Lansarea candidaturii lui Ponta va fi ceva megalomanic. Pe vremea lui Ceausescu se mai intampla asa

Liderul PMP; Elena Udrea, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca premierul Victor Ponta isi va face, cu ocazia lansarii candidaturii sale din partea PSD, o megapetrecere de ziua lui, cu 70.

Basescu, dupa ce a semnat pentru Elena Udrea: Iurie Leanca a fost in Ambasada URSS la Bucuresti. Poate nu ati stiut

Presedintele Traian Basescu a semnat astazi pentru candidatura Elenei Udrea la alegerile prezidentiale. Seful statului a tratat ironic modul in care Victor Ponta si-a serbat ziua de nastere si a lansat un atac catre prrmierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, mare sustinator al premierului Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )