Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea, reactie socanta pe Facebook, pe tema Catedralei Mantuirii Neamului

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea, reactie socanta pe Facebook, pe tema Catedralei Mantuirii Neamului

Elena Udrea a tinut sa comenteze cel mai mediatizat scandal al momentului de pe scena artistica romaneasca, declarand pe pagina sa de Facebook ca pe romani ii sufoca prostia. Pot fi de acord ca este opulenta, ca nu avem acum atat de multa credinta ca popor cat sa umplem un spatiu atat de mare, ca ne lipsesc multe altele. Dar incerc sa fac o ierarhie a problemelor cu care ne confruntam in tara noastra. Bani pentru autostrazi, spitale, scoli am avea, daca nu ne-ar sufoca prostia. continuă pe România Liberă

Grigore Lese a cerut sa fie scos din videoclipul-manifest contra Catedralei Mantuirii Neamului, al trupei Taxi

Grigore Lese, solist de muzica populara si culegator de folclor, a declarat pentru agentia de presa News. ro ca a cerut sa fie scos din videoclipul trupei Taxi, Despre smerenie, care este un manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului.

VIDEO: Trupa TAXI a lansat un manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului

Trupa TAXI a lansat, joi, melodia Despre smerenie, care reprezinta un manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului.

Taxi si 33 de personalitati au lansat o melodie-manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului: Dumnezeu prefera lemnul si spatiile mici VIDEO

Trupa Taxi a lansat Despre smerenie, o piesa-manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului, alaturi de 33 de personalitati din lumea muzicii, a teatrului si literaturii.

Elena Udrea o acuza de coruptie pe fosta sefa ANRMAP, Cristina Traila (VIDEO)

Scandal monstru intre Elena Udrea si o fosta colega din Guvern. Udrea a atacat-o dur pe Cristina Traila pe care o acuza de fapte de coruptie. Fostul ministru al turismului sustine ca Traila ar fi drenat.

Elena Udrea intra in scandalul spionilor. Si ei i s-a spart casuta de e-mail

Elena Udrea intra in scandalul spionilor. Dupa sefa DNA Laura Codruta Kovesi si fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu, acum si Udrea sustine ca a fost tinta unui atac cibernetic. Dovada.

Elena Udrea, atacata cibernetic dupa excursia de la Paris. Contul de mail al blondei a fost spart (VIDEO)

Deputatul Elena Udrea a dezvaluit ca a fost si ea tinta unui atac cibernetic, la fel ca si Traian Basescu. Fostul ministru al Turismului sustine ca adresa sa de e-mail a fost sparta inca din.

Elena Udrea acuzatii catre presedinte: Poate ies tinerii in strada pentru ca Iohannis sa renunte la imunitate. Carmen, sotia lui, poate avea oricand dosar penal

Elena Udrea a facut mai multe declaratii la o emisiune televizata, in care a vorbit despre cazul lui Klaus Iohannis. Aceasta a facut aluzie catre tinerii care ar trebui sa iasa in strada din cauza.

Elena Udrea, acuzatii grave. Ce legatura este intre procesul lui Klaus Iohannis si reinvestirea Laurei Codruta Kovesi

Elena Udrea a declarat ca presedintele Klaus Iohannis nu a semnat decretul de reinvestire a Laurei Codrutei Kovesi in fruntea DNA decat dupa ce ICCJ a admis cerea de stramutare a procesului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )