Libnet.ro
UNICEF

22:30

Elev dus la spital, dupa ce a fost batut in sala de clasa de doi tineri din afara scolii

Antena3 Antena3,
Elev dus la spital, dupa ce a fost batut in sala de clasa de doi tineri din afara scolii

Un elev in varsta de 16 ani, de la un liceu din municipiul Vaslui, a ajuns la spital, miercuri seara, cu numeroase traumatisme, dupa ce a fost batut, in sala de clasa, cu pumnii, picioarele si un grilaj metalic,. continuă pe Antena3

Control judiciar pentru agresorii elevului batut in sala de clasa, la Liceul Stefan Procopiu

Dupa mai multe ore de audieri, politistii au dispus noaptea trecuta retinerea pentru 24 de ore a celor doi tineri din Valeni, care au batut un elev intr-o sala de clasa a Liceului Stefan Procopiu, din Vaslui. Astazi procurorii au luat masura controlului judiciar fata de cei doi agresori, impunandu-le o serie de restrictii.

Doi adolescenti, in stare grava la spital, dupa ce au fost loviti de o masina, pe Centura Bucurestiului

Doi baieti de 14 si 15 ani au ajuns la spital in stare grava, dupa ce au fost loviti pe soseaua de centura a Capitalei. Cei doi impingeau masina tatalui, care ramasese fara combustibil, cand un autoturism i-a lovit in plin, informeaza Digi 24.

Arad: Trei copii au ajuns la spital, dupa ce s-au intoxicat cu tuica

Trei frati din localitatea aradeana Craiva, de un an, doi si patru ani, au fost internati in spital, joi, dupa ce s-au intoxicat cu tuica, relateaza Mediafax.

Soferul care a accidentat un barbat pe trotuar, acesta murind apoi la spital, a fost retinut, la Cluj

Barbatul care a lovit cu masina un barbat aflat pe un trotuar, in Cluj-Napoca, victima murind ulterior la spital, a fost retinut, pentru ucidere din culpa, conducerea unui autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si parasirea locului accidentului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )