Libnet.ro
UNICEF

22:30

Arad: Trei copii au ajuns la spital, dupa ce s-au intoxicat cu tuica

România Liberă România Liberă,
Arad: Trei copii au ajuns la spital, dupa ce s-au intoxicat cu tuica

Trei frati din localitatea aradeana Craiva, de un an, doi si patru ani, au fost internati in spital, joi, dupa ce s-au intoxicat cu tuica, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Trei minori au ajuns la spital dupa ce s-au intoxicat cu alcool

Trei frati din comuna Craiva au ajuns la Spitalul Judetean Arad in stare de ebrietate, dupa ce au baut dintr-o sticla cu tarie.

Arad: Trei frati de un an, doi si patru ani, internati dupa ce au baut tuica si s-au intoxicat

Trei frati din judetul Arad, de un an, doi si patru ani, au fost internati in spital, joi, dupa ce s-au intoxicat cu alcool. Copiii sunt din localitatea Craiva, iar mama lor a spus ca au baut tuica gasita.

Elev dus la spital, dupa ce a fost batut in sala de clasa de doi tineri din afara scolii

Un elev in varsta de 16 ani, de la un liceu din municipiul Vaslui, a ajuns la spital, miercuri seara, cu numeroase traumatisme, dupa ce a fost batut, in sala de clasa, cu pumnii, picioarele si un grilaj metalic,.

Doi adolescenti, in stare grava la spital, dupa ce au fost loviti de o masina, pe Centura Bucurestiului

Doi baieti de 14 si 15 ani au ajuns la spital in stare grava, dupa ce au fost loviti pe soseaua de centura a Capitalei. Cei doi impingeau masina tatalui, care ramasese fara combustibil, cand un autoturism i-a lovit in plin, informeaza Digi 24.

Barbat ajuns la spital dupa ce a fost impuscat de politisti la Ipotesti

Un barbat de 31 de ani, din comuna Ipotesti, judetul Olt, a ajuns, miercuri dupa-amiaza, la spitalul din Slatina cu rani la ambele picioare dupa ce a fost impuscat de politisti. Potrivit reprezentantilor Politiei Olt, oamenii legii se prezentasera la domiciliul victimei pentru a pune in executare un mandat de arestare emis pe numele barbatului, acuzat fiind de talharie.

Un fotbalist de la Luceafarul Bolovani a ajuns la spital dupa ce a fost lovit cu bestialitate

Incidentele in fotbalul mic dambovitean se tin lant, pentru unii fotbalul devenind mai degraba un sport de contact. Nu se mai loveste mingea, ci se lovesc adversarii, pe aceasta idee par sa mearga unii fotbalisti ai echipelor din judet.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )