Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elevii din Bucuresti pot intarzia marti pana la ora 09.30 la cursuri, fara sa aiba absente

România Liberă România Liberă,
Elevii din Bucuresti pot intarzia marti pana la ora 09.30 la cursuri, fara sa aiba absente

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca elevii pot ajunge la cursuri in dimineata de marti, pana la ora 09. 30, fara sa li se puna absente. continuă pe România Liberă

Elevii din Bucuresti pot intarzia marti pana la ora 09.30 la cursuri, fara sa aiba absente

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca elevii pot ajunge la cursuri in dimineata de marti, pana la ora 09. 30, fara sa li se puna absente.

Elevii din Bucuresti revin de luni la scoala, a anuntat Gabriela Firea (VIDEO)

Toate scolile, gradinitele si cresele din Bucuresti isi vor relua activitatea luni, a anuntat Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei. Ea a fost intrebata daca vor fi inchise.

Elevii din Bucuresti revin de luni la scoala, anunta primarul general

Primarul general Gabriela Firea a anuntat vineri ca toate scolile, gradinitele si cresele din Capitala isi vor relua luni activitatea.

Elevii din Capitala au voie sa intarzie la scoala, marti si miercuri, pana la 9.30 fara ca profesorii sa le puna absente

Elevii din Bucuresti pot ajunge la scoala, marti si miercuri, pana la 9. 30, fara sa li se puna absente. Asa a anuntat luni dimineata primarul Capitalei, Gabriela Firea in contextul in care de luni seara revin ninsorile.

Elevii din Capitala si din mai multe judete revin la cursuri

Elevii din Bucuresti si din mai multe judete revin luni dimineata la cursuri, dupa ce vacanta pentru sarbatorile de iarna a fost prelungita din cauza viscolului si a gerului. Conditiile meteo au dus la adaugarea de 7 zile la vacanta respectiva.

Gabriela Firea anunta ca, de luni, elevii din Capitala se intorc la scoala

Elevii din Capitala se intorc, de luni, la scoala, a anuntat, vineri, primarul Capitalei, Gabriela Firea. Ea a mai precizat ca, potrivit prognozei meteorologice, nu exista motive pentru ca, scolile, liceele si gradinitele din Bucuresti sa prelungeasca suspendarea cursurilor.

GALERIE FOTO. Turturii au oprit traficul in Piata Universitatii din Bucuresti. Nici pietonii nu au avut voie sa treaca

Indepartarea turturilor si a zapezii a fost reluata sambata, in jurul orei 10,00, la Universitatea Bucuresti, informeaza Brigada Rutiera Bucuresti.

Gabriela Firea recunoaste ca in multe zone din Bucuresti sunt munti de zapada pe marginea drumului |FOTO

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca este primul an cand, in Bucuresti, sunt munti de zapada pe marginea drumului, in intersectii si in parcari. Astfel, operatorii de salubritate urmeaza sa o stranga si sa o transporte pe mai multe terenuri. in opinia sa, deszapezirea ar fi mult mai rapida daca Bucurestiul ar avea masini care topesc rapid zapada.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )