Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un elicopter s-a PRABUSIT in judetul Mures. CINCI persoane au MURIT. ...

România Liberă România Liberă,
Un elicopter s-a PRABUSIT in judetul Mures. CINCI persoane au MURIT. ...

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Mures, Gagyi Mihai, a declarat ca la locul accidentului a ajuns echipa de interventie de la Sarmasu, fiind asteptata o alta echipa de la Targu Mures. Potrivit sursei citate, in elicopter se aflau sase persoane, cinci pierzandu-si viata, iar una fiind ranita grav, in urma prabusirii elicopterului. Printre victime se afla presedintele Federatiei Romane de Futsal, SORIN TERBEA, si trei oameni de afaceri germani El a . continuă pe România Liberă

UPDATE Un elicopter s-a prabusit in judetul Mures. Cinci persoane au murit. Aparatul de zbor ar fi apartinut omului de afaceri Sorin Terbea

Un elicopter s-a prabusit, luni seara, in zona lacului Taureni din judetul Mures, iar la ora transmiterii acestei stiri mai multe echipaje ISU si SMURD se indreapta spre locul accidentului. Cinci persoane si-au pierdut viata, iar una a fost ranita grav, in urma prabusirii unui elicopter in zona lacului Taureni din judetul Mures, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Mures, Gagyi Mihai, citat de Mediafax. UPDATE: Supravietuitoarea accidentului de elicopter de la Taureni are leziuni minore.

Un elicopter s-a prabusit in judetul Mures: Cinci persoane din cele sase aflate la bord au decedat (VIDEO)

Cinci persoane au murit, iar o alta a ajuns la spital, dupa ce un elicopter s-a prabusit in lacul din localitatea Taureni, in judetul Mures. Aparatul de zbor ii apartinea omului de afaceri Sorin Terbea, care a.

Un elicopter s-a prabusit in judetul Mures: Cinci persoane din cele sase aflate la bord au decedat

Un elicopter s-a prabusit, luni seara, in lacul Taureni din judetul Mures. La bordul acestuia se aflau sase persoane, o singura femeie supravietuind accidentului. Mai multe echipaje ISU si SMURD se afla la.

Cinci oameni au murit, dupa ce un elicopter s-a prabusit in judetul Mures. in aparatul de zbor se afla si afaceristul Sorin Terbea

Un elicopter cu sase persoane la bord s-a prabusit, luni seara, in lacul Taureni din judetul Mures. Cinci persoane si-au pierdut viata, iar una a fost ranita grav in urma accidentului, a declarat.

Cinci oameni au murit dupa ce un elicopter s-a prabusit intr-un lac din Taureni

Un elicopter s-a prabusit intr-un lac din Taureni, judetul Mures, accidentul cauzand moartea a cinci persoane, potrivit surselor de presa.

Accident de elicopter in Pennsylvania: Cinci persoane, printre care si un copil, au murit

Cinci persoane si-au pierdut viata, sambata, dupa ce elicopeterul la vordul caruia se aflau s-a prabusit in tinutul Wyoming, Pennsylvania, au anuntat autoritatile, relateaza CNN. Potrivit lui Holly.

Cinci persoane au fost ranite, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit

Cinci persoane diin judetul Giurgiu au fost ranite grav dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit si au iesit de pe carosabil. Printre victimele aflate in stare grava se numara si un copil.

UPDATE Cinci persoane au fost ranite, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit. Printre victime, un copil de patru luni

Cinci persoane au fost grav ranite in judetul Giurgiu, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit si au iesit de pe carosabil. Printre victimele aflate in stare grava se numara si un copil de patru luni.

ACCIDENT grav pe centura Capitalei: Cinci persoane au ajuns la spital, o AUTOSPECIALA a ...

Cinci persoane au ajuns la spital, duminica, in urma unui accident produs pe centura Capitalei. O masina a Politiei Chitila. La locul accidentului au venit trei echipaje de prim-ajutor si un elicpter SMURD, potrivit ISU Ilfov. Accidentul s-a produs la intersectia dintre centura Capitalei si soseaua Rudeni. Una dintre masinile implicate apartine Politiei Orasului Chitila. Aceasta s-a ciocnit cu un autoturism care a ajuns pe contrasens si a intrat intr-un altul. In cele doua autoturisme se .

Cinci persoane, trimise in judecata pentru trafic de minori

Cinci persoane au fost trimise in judecata de oamenii legii pentru trafic de minori. Suspectii au recrutat, transportat si gazduit o minora, fugita de la domiciliu, profitand de starea ei de vulnerabilitate psihosociala, in scopul exploatarii sexuale prin obligarea la intretinerea de raporturi si relatii sexuale cu diversi barbati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )