Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un elicopter s-a prabusit in judetul Mures: omul de afaceri Sorin Terbea ar fi murit in accident

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un elicopter s-a prabusit in judetul Mures: omul de afaceri Sorin Terbea ar fi murit in accident

Un elicopter s-a prabusit, luni seara, in zona lacului Taureni din judetul Mures, iar la ora transmiterii acestei stiri mai multe echipaje ISU si SMURD se indreapta spre locul accidentului, fara sa se cunoasca deocamdata daca exista victime, transmite. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE Un elicopter s-a prabusit in judetul Mures. Cinci persoane au murit. Aparatul de zbor ar fi apartinut omului de afaceri Sorin Terbea

Un elicopter s-a prabusit, luni seara, in zona lacului Taureni din judetul Mures, iar la ora transmiterii acestei stiri mai multe echipaje ISU si SMURD se indreapta spre locul accidentului. Cinci persoane si-au pierdut viata, iar una a fost ranita grav, in urma prabusirii unui elicopter in zona lacului Taureni din judetul Mures, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Mures, Gagyi Mihai, citat de Mediafax. UPDATE: Supravietuitoarea accidentului de elicopter de la Taureni are leziuni minore.

Cinci oameni au murit, dupa ce un elicopter s-a prabusit in judetul Mures. in aparatul de zbor se afla si afaceristul Sorin Terbea

Un elicopter cu sase persoane la bord s-a prabusit, luni seara, in lacul Taureni din judetul Mures. Cinci persoane si-au pierdut viata, iar una a fost ranita grav in urma accidentului, a declarat.

FOTO: Cum a fost scos din apa si cum arata elicopterul prabusit in judetul Mures.

Dupa o ampla operatiune la care a participat un elicopter al Inspectoratului General de Aviatie al Ministerului de Interne, epava aparatului de zbor a fost scoasa ieri din Lacul Taureni, judetul Mures. Manevrele de recuperare a resturilor metalice au fost intarziate de rafalele de vant foarte puternice din zona. Se stie ca luni seara un elicopter civil s-a prabusit, la scurt timp dupa decolare, in Lacul Taureni. La bordul aeronavei se aflau sase persoane, printre care omul de afaceri Sorin .

Un elicopter s-a PRABUSIT in judetul Mures. CINCI persoane au MURIT. ...

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Mures, Gagyi Mihai, a declarat ca la locul accidentului a ajuns echipa de interventie de la Sarmasu, fiind asteptata o alta echipa de la Targu Mures. Potrivit sursei citate, in elicopter se aflau sase persoane, cinci pierzandu-si viata, iar una fiind ranita grav, in urma prabusirii elicopterului. Printre victime se afla presedintele Federatiei Romane de Futsal, SORIN TERBEA, si trei oameni de afaceri germani El a .

Un elicopter s-a prabusit in judetul Mures: Cinci persoane din cele sase aflate la bord au decedat (VIDEO)

Cinci persoane au murit, iar o alta a ajuns la spital, dupa ce un elicopter s-a prabusit in lacul din localitatea Taureni, in judetul Mures. Aparatul de zbor ii apartinea omului de afaceri Sorin Terbea, care a.

Un elicopter s-a prabusit in judetul Mures: Cinci persoane din cele sase aflate la bord au decedat

Un elicopter s-a prabusit, luni seara, in lacul Taureni din judetul Mures. La bordul acestuia se aflau sase persoane, o singura femeie supravietuind accidentului. Mai multe echipaje ISU si SMURD se afla la.

Cinci oameni au murit dupa ce un elicopter s-a prabusit intr-un lac din Taureni

Un elicopter s-a prabusit intr-un lac din Taureni, judetul Mures, accidentul cauzand moartea a cinci persoane, potrivit surselor de presa.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )